Fördelar med skräddarsydda onlineundersökningar

En enkät är ett av de bästa verktygen för att lära känna dina kunder och klienter bättre. När du beslutar om vilken produkt du ska lansera, hur du ska uppgradera ditt befintliga produktsortiment eller om dina kunder/klienter/anställda är nöjda med din organisation, bör undersökningar spela en viktig roll för att besvara alla dessa och många fler frågor.

Att genomföra undersökningar kan vara en ekonomiskt tärande uppgift. Utan rätt resurser kommer undersökningarna sannolikt att kosta mer än vad de ger. Det är också troligt att dina enkätformulär returneras obesvarade av målgruppen, antingen för att de inte tilltalar dem eller för att de inte förstår dina frågor på rätt sätt. Det mänskliga felet finns också med i bilden. Detta minskar ytterligare tillförlitligheten hos dina undersökningsresultat.

Leverantörer av onlineundersökningar, som SurveyRock, förstår hur viktiga undersökningar är för din organisation och vilka ekonomiska och tekniska begränsningar du står inför när du utformar och genomför undersökningar. Våra skräddarsydda och billiga tekniker är den bästa lösningen för alla dina undersökningsbehov.

Minska utgifterna

För att utforma en undersökning krävs en grundlig kostnads- och nyttoanalys i förväg. Om du är ett litet eller medelstort företag kan en traditionell pappersbaserad undersökning kosta mycket och fördelarna kan fortfarande lämna mycket att önska. Tänk på alla kostnader för utskrift, leverans, lagring och analys av feedback som det kräver. Hur ska du finansiera en så stor och riskfylld investering?

Leverantörer av onlineundersökningar erbjuder prisvärda paket till alla sina prenumeranter. Du kan skapa obegränsad undersökningar gratis varje månad med SurveyRock.

Välj din egen publik

Anta att du ska utforma ett formulär för feedback från anställda. Skulle du kunna tänka dig att ställa samma frågor till dina operativa och ledande medarbetare? Tror du att alla har samma kunskap, utbildning och erfarenhet? Att utforma ett standardformulär för alla kommer sannolikt inte att ge goda resultat.

För att utforma skräddarsydda undersökningar med hänsyn till din organisatoriska hierarki erbjuder vi enkätlogikutrustade frågeformulär med ett brett utbud av målgruppsspecifika frågor. A unik URL-länk som endast kan ses och besvaras av den publik du vill ha.

Utforma vilken undersökning du vill

För nöjda anställda, kundåterkoppling, evenemangshantering och till och med ideell verksamhet etc. krävs undersökningar för att uppnå effektiva resultat. Om du till exempel har startat en konsultverksamhet inom utbildning behöver du veta vad elever och deras föräldrar vet om gymnasieutbildning och antagningsprocesser till högskolor. Om du är en välgörenhetsinstitution som söker donationer måste du också mäta dina givares åsikter om välgörenhet och om din organisation i allmänhet.

Med marknadsundersökningar online kan du utforma ditt eget frågeformulär för alla ändamål. På SurveyRock kan du utforma dina egna frågeformulär och välja bland ett stort antal teman och färger som du kan lägga till i dina enkätformulär. Vill du inkludera bilder eller videor? Inga problem. Detta lockar din publik och uppmuntrar dem att fylla i enkäten.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska