Avantajele sondajelor online personalizate

Un sondaj este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a vă cunoaște mai bine clienții și consumatorii. Atunci când decideți ce produs să lansați, cum să vă îmbunătățiți linia de produse existentă sau dacă clienții/clienții/angajații dvs. sunt mulțumiți de organizația dvs., sondajele ar trebui să joace un rol important pentru a răspunde la toate aceste întrebări și la multe altele.

Efectuarea de sondaje poate fi o sarcină care necesită eforturi financiare mari. Fără resursele adecvate, este posibil ca sondajele dvs. să coste mai mult decât ceea ce oferă. De asemenea, este probabil ca formularele de sondaj să fie returnate fără răspuns de către publicul țintă, fie pentru că nu îi atrag, fie pentru că nu înțeleg corect întrebările dumneavoastră. Elementul "eroare umană" este, de asemenea, prezent. Acest lucru reduce și mai mult fiabilitatea rezultatelor sondajului dumneavoastră.

Furnizorii de sondaje online, cum ar fi SurveyRock, înțeleg importanța sondajelor pentru organizația dvs. și constrângerile financiare și tehnice cu care vă confruntați atunci când proiectați și realizați sondaje. Tehnicile noastre personalizate și necostisitoare oferă cea mai bună soluție pentru toate nevoile dumneavoastră de sondaje.

Tăiați aceste cheltuieli

Proiectarea oricărui sondaj necesită o analiză amănunțită a raportului costuri/beneficii în prealabil. Dacă sunteți o întreprindere de dimensiuni mici sau medii, realizarea unui sondaj tradițional pe suport de hârtie poate costa foarte mult, iar beneficiile pot lăsa mult de dorit. Gândiți-vă la toate costurile de tipărire, livrare, stocare și analiză a feedback-ului pe care le necesită. Cum veți finanța o astfel de investiție uriașă și riscantă?

Furnizorii de sondaje online oferă pachete accesibile tuturor abonaților săi. Puteți crea nelimitat sondaje în fiecare lună cu SurveyRock gratuit.

Alegeți-vă propriul public

Să presupunem că proiectați un formular de feedback pentru angajați. Ați lua în considerare posibilitatea de a adresa aceleași întrebări angajaților operaționali și manageriali? Credeți că toți aceștia posedă același nivel de cunoștințe, pregătire și experiență? Conceperea unui chestionar standard pentru toți nu va da probabil rezultate favorabile.

Pentru a proiecta sondaje personalizate în funcție de ierarhia dvs. organizațională, vă oferim chestionare echipate cu logică de sondaj cu o gamă largă de întrebări specifice publicului. A link URL unic care poate fi vizualizată și la care poate răspunde doar publicul dorit.

Proiectați orice sondaj doriți

Satisfacția angajaților, feedback-ul clienților, gestionarea evenimentelor și chiar activitățile non-profit etc., toate necesită sondaje pentru rezultate eficiente. Dacă ați început o afacere de consultanță educațională, de exemplu, trebuie să știți ce știu elevii și părinții lor despre educația liceală și procesele de admitere la facultate. De asemenea, dacă sunteți o instituție de caritate care caută donații, trebuie să măsurați opiniile donatorilor dvs. cu privire la caritate, precum și la organizația dvs. în general.

Studiile de piață online vă permit să vă concepeți propriul chestionar pentru orice scop. La SurveyRock, puteți să vă proiectați propriile chestionare de sondaj și să alegeți dintr-o gamă largă de teme și culori pentru a le adăuga la formularele de sondaj. Doriți să includeți imagini sau videoclipuri? Nu este o problemă. Acest lucru atrage publicul dvs. și îl încurajează să completeze sondajul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână