Voordelen van aangepaste online enquêtes

Een enquête is een van de beste middelen om uw klanten en cliënten beter te leren kennen. Wanneer u beslist welk product u wilt lanceren, hoe u uw bestaande productlijn wilt upgraden, of uw klanten/klanten/werknemers tevreden zijn over uw organisatie, spelen enquêtes een belangrijke rol bij het beantwoorden van al deze en nog veel meer vragen.

Het uitvoeren van enquêtes kan een financieel zware taak zijn. Zonder de juiste middelen zullen uw enquêtes waarschijnlijk meer kosten dan wat ze opleveren. Het is ook waarschijnlijk dat uw enquêteformulieren onbeantwoord worden teruggestuurd door het doelpubliek, hetzij omdat ze hen niet aanspreken, hetzij omdat ze uw vragen niet goed begrijpen. Het element "menselijke fouten" is ook aanwezig. Dit vermindert de betrouwbaarheid van uw enquêteresultaten nog verder.

Online enquête aanbieders, zoals SurveyRock, begrijpen het belang van enquêtes voor uw organisatie en de financiële en technische beperkingen waarmee u te maken krijgt bij het ontwerpen en uitvoeren van enquêtes. Onze op maat gemaakte en goedkope technieken bieden de beste oplossing voor al uw enquête behoeften.

Verminder die uitgaven

Het ontwerpen van een enquête vereist een grondige kosten-batenanalyse op voorhand. Als u een kleinschalig of een middelgroot bedrijf bent, kan het uitvoeren van een traditionele enquête op papier veel kosten en de voordelen kunnen nog steeds te wensen overlaten. Denk maar aan alle kosten voor het afdrukken, de levering, de opslag en de analyse van de feedback. Hoe gaat u zo'n enorme en riskante investering financieren?

Online enquête aanbieders bieden betaalbare pakketten aan al hun abonnees. U kunt onbeperkt enquêtes elke maand gratis met SurveyRock.

Kies uw eigen publiek

Stel dat u een feedbackformulier voor werknemers ontwerpt. Zou u overwegen om uw operationele en leidinggevende medewerkers dezelfde vragen te stellen? Denkt u dat ze allemaal hetzelfde niveau van kennis, opleiding en ervaring hebben? Het ontwerpen van een standaard vragenlijst voor iedereen zal waarschijnlijk geen gunstige resultaten opleveren.

Om enquêtes op maat te ontwerpen met betrekking tot uw organisatorische hiërarchie, bieden wij met enquêtelogica uitgeruste vragenlijsten aan met een brede waaier van doelgroepspecifieke vragen. A unieke URL-link wordt verstrekt die alleen kan worden bekeken en beantwoord door het publiek dat u wilt.

Ontwerp elke enquête die u wilt

Tevredenheid van werknemers, feedback van klanten, beheer van evenementen, en zelfs activiteiten zonder winstoogmerk, enz. vereisen allemaal enquêtes voor efficiënte resultaten. Als u bijvoorbeeld een onderwijsconsultancybedrijf bent begonnen, moet u weten wat studenten en hun ouders weten over middelbare schoolopleidingen en toelatingsprocedures voor universiteiten. Ook als u een liefdadigheidsinstelling bent die op zoek is naar donaties, moet u de mening van uw donateurs peilen over liefdadigheid en over uw organisatie in het algemeen.

Online marktonderzoeken laten u uw eigen vragenlijst ontwerpen voor elk doel. Bij SurveyRock, kunt u uw eigen enquête vragenlijsten ontwerpen en kiezen uit een breed scala van thema's en kleuren om toe te voegen aan uw enquête formulieren. Wilt u afbeeldingen of video's opnemen? Geen probleem. Dit trekt uw publiek aan en moedigt hen aan om de enquête in te vullen.

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands