A személyre szabott online felmérések előnyei

A felmérés az egyik legjobb eszköz arra, hogy jobban megismerje ügyfeleit és vásárlóit. Amikor arról dönt, hogy milyen terméket dobjon piacra, hogyan fejlessze meglévő termékcsaládját, vagy hogy ügyfelei/ügyfelei/munkatársai elégedettek-e szervezetével, a felméréseknek fontos szerepet kell játszaniuk mindezek és még sok más kérdés megválaszolásában.

A felmérések elvégzése pénzügyileg megterhelő feladat lehet. Megfelelő erőforrások nélkül a felmérések valószínűleg többe kerülnek, mint amennyit eredményeznek. Az is valószínű, hogy a felmérési űrlapokat a célközönség válasz nélkül küldi vissza, vagy azért, mert nem tetszenek nekik, vagy azért, mert nem értik megfelelően a kérdéseket. Az "emberi hiba" elem is jelen van. Ez tovább csökkenti a felmérési eredményeinek megbízhatóságát.

Az online felmérések szolgáltatói, mint például a SurveyRock, tisztában vannak a felmérések fontosságával az Ön szervezete számára, valamint a felmérések tervezése és lebonyolítása során felmerülő pénzügyi és technikai korlátokkal. Testreszabott és olcsó technikáink a legjobb megoldást nyújtják minden felmérési igényére.

Vágja le azokat a kiadásokat

Bármilyen felmérés megtervezése alapos költség-haszon elemzést igényel. Ha Ön egy kis vagy közepes méretű vállalkozás, egy hagyományos, papír alapú felmérés elvégzése sokba kerülhet, és az előnyök még mindig sok kívánnivalót hagyhatnak maguk után. Gondoljon a nyomtatás, a szállítás, a tárolás és a visszajelzések elemzésének összes költségére. Hogyan fog finanszírozni egy ilyen hatalmas és kockázatos beruházást?

Az online felmérések szolgáltatói megfizethető csomagokat kínálnak minden előfizetőjüknek. Létrehozhat korlátlan felméréseket minden hónapban a SurveyRockkal ingyen.

Válassza ki saját közönségét

Tegyük fel, hogy egy munkavállalói visszajelző űrlapot tervez. Megfontolná, hogy ugyanazokat a kérdéseket tegye fel az operatív és a vezető beosztású alkalmazottaknak? Gondolja, hogy mindannyian azonos szintű tudással, képzéssel és tapasztalattal rendelkeznek? Ha mindenki számára egységes kérdőívet tervezne, az valószínűleg nem hozna kedvező eredményeket.

Az Ön szervezeti hierarchiájára szabott felmérések kialakításához felmérési logikával felszerelt kérdőíveket kínálunk a célcsoport-specifikus kérdések széles skálájával. A egyedi URL-link amelyet csak az Ön által kívánt közönség láthat és válaszolhat.

Tervezzen bármilyen felmérést

Az alkalmazottak elégedettsége, az ügyfelek visszajelzései, a rendezvényszervezés, sőt, még a nonprofit tevékenységek stb. is igényelnek felméréseket a hatékony eredmények érdekében. Ha például oktatási tanácsadói vállalkozásba kezdett, tudnia kell, mit tudnak a diákok és szüleik a középiskolai oktatásról és a főiskolai felvételi folyamatokról. Hasonlóképpen, ha Ön egy adományokat kereső jótékonysági intézmény, fel kell mérnie adományozói véleményét a jótékonyságról, valamint általában az Ön szervezetéről.

Az online piackutatások lehetővé teszik, hogy saját kérdőívet tervezzen bármilyen célra. A SurveyRocknál megtervezheti saját felmérési kérdőíveit, és a témák és színek széles skálájából választhat a felmérési űrlapokhoz. Szeretne képeket vagy videókat beilleszteni? Nem probléma. Ez vonzza a közönségét, és arra ösztönzi őket, hogy kitöltsék a felmérést.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar