Fordele ved skræddersyede onlineundersøgelser

En undersøgelse er et af de bedste redskaber til at lære dine kunder og klienter bedre at kende. Når du skal beslutte, hvilket produkt du skal lancere, hvordan du skal opgradere dit eksisterende produktsortiment, eller om dine kunder/klienter/medarbejdere er tilfredse med din organisation, bør undersøgelser spille en vigtig rolle i besvarelsen af alle disse og mange flere spørgsmål.

At gennemføre undersøgelser kan være en økonomisk drænende opgave. Uden de rette ressourcer vil dine undersøgelser sandsynligvis koste mere end det, de giver. Det er også sandsynligt, at målgruppen returnerer dine undersøgelsesformularer ubesvaret, enten fordi de ikke appellerer til dem, eller fordi de ikke forstår dine spørgsmål korrekt. Der er også et element af "menneskelige fejl". Dette reducerer yderligere pålideligheden af dine undersøgelsesresultater.

Leverandører af onlineundersøgelser, såsom SurveyRock, forstår vigtigheden af undersøgelser for din organisation og de økonomiske og tekniske begrænsninger, du står over for, når du udformer og gennemfører undersøgelser. Vores tilpassede og billige teknikker giver den bedste løsning til alle dine undersøgelsesbehov.

Skær ned på disse udgifter

Udarbejdelse af enhver undersøgelse kræver en grundig analyse af omkostninger og fordele på forhånd. Hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed, kan det koste meget at gennemføre en traditionel papirbaseret undersøgelse, og fordelene kan stadig lade meget tilbage at ønske. Tænk på alle de omkostninger til udskrivning, levering, opbevaring og feedbackanalyse, som det kræver. Hvordan vil du finansiere en så stor og risikabel investering?

Udbydere af onlineundersøgelser tilbyder overkommelige pakker til alle deres abonnenter. Du kan oprette ubegrænset undersøgelser hver måned gratis med SurveyRock.

Vælg din egen målgruppe

Lad os antage, at du er ved at udforme en feedbackformular til medarbejderne. Ville du overveje at stille de samme spørgsmål til dine operationelle og ledende medarbejdere? Tror du, at de alle har det samme niveau af viden, uddannelse og erfaring? Hvis du udarbejder et standardspørgeskema til alle, vil det sandsynligvis ikke give gode resultater.

For at designe tilpassede undersøgelser med hensyn til dit organisatoriske hierarki tilbyder vi spørgeskemaer udstyret med undersøgelseslogik med en bred vifte af målgruppespecifikke spørgsmål. A unikt URL-link der er tilvejebragt, som kun kan ses og besvares af det ønskede publikum.

Udform enhver undersøgelse, du ønsker

Medarbejdertilfredshed, kundefeedback, event management og endda non-profit aktiviteter osv. kræver alle undersøgelser for at opnå effektive resultater. Hvis du f.eks. har startet en virksomhed som uddannelseskonsulent, har du brug for at vide, hvad elever og deres forældre ved om gymnasieuddannelser og adgang til videregående uddannelser. Hvis du er en velgørenhedsinstitution, der søger donationer, har du ligeledes brug for at måle dine donorers holdninger til velgørenhed og din organisation i almindelighed.

Med online markedsundersøgelser kan du udforme dit eget spørgeskema til ethvert formål. Hos SurveyRock kan du designe dine egne spørgeskemaer og vælge mellem en lang række temaer og farver, som du kan tilføje til dine spørgeskemaer. Ønsker du at inkludere billeder eller videoer? Det er ikke noget problem. Dette tiltrækker din målgruppe og opfordrer dem til at udfylde undersøgelsen.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk