Предимства на персонализираните онлайн проучвания

Проучването е един от най-добрите инструменти за по-добро опознаване на вашите клиенти и потребители. Когато решавате кой продукт да пуснете на пазара, как да надградите съществуващата продуктова линия или дали вашите клиенти/потребители/служители са доволни от вашата организация, проучванията трябва да играят важна роля в отговорите на всички тези и много други въпроси.

Провеждането на проучвания може да бъде финансово изтощителна задача. Без подходящите ресурси проучванията ви вероятно ще струват повече, отколкото дават. Вероятно е също така формулярите ви за проучвания да бъдат върнати без отговор от целевата аудитория, защото не са им интересни или защото не разбират правилно въпросите ви. Елементът "човешка грешка" също е налице. Това допълнително намалява надеждността на резултатите от вашето проучване.

Доставчиците на онлайн проучвания, като SurveyRock, разбират значението на проучванията за вашата организация и финансовите и техническите ограничения, с които се сблъсквате при разработването и провеждането на проучвания. Нашите персонализирани и евтини техники осигуряват най-доброто решение за всички ваши нужди от проучвания.

Намаляване на разходите

Изготвянето на всяко проучване изисква задълбочен предварителен анализ на разходите и ползите. Ако сте малък или среден бизнес, провеждането на традиционно проучване на хартиен носител може да струва скъпо, а ползите да останат много неочаквани. Помислете за всички разходи по отпечатването, доставката, съхранението и анализа на обратната връзка, които то изисква. Как ще финансирате такава огромна и рискована инвестиция?

Доставчиците на онлайн проучвания предлагат достъпни пакети за всички свои абонати. Можете да създадете неограничен проучвания всеки месец със SurveyRock безплатно.

Изберете собствена аудитория

Да предположим, че разработвате формуляр за обратна връзка със служителите. Бихте ли обмислили да зададете едни и същи въпроси на оперативните и управленските си служители? Смятате ли, че всички те притежават еднакво ниво на знания, обучение и опит? Разработването на стандартен въпросник за всички вероятно няма да доведе до благоприятни резултати.

За изготвяне на персонализирани проучвания, съобразени с вашата организационна йерархия, ние предлагаме въпросници, оборудвани с логика на проучването, с широк набор от специфични за аудиторията въпроси. A уникална връзка URL които могат да бъдат разглеждани и на които могат да отговарят само желаните от вас потребители.

Проектиране на всяко проучване, което искате

Удовлетвореността на служителите, обратната връзка с клиентите, управлението на събития и дори дейностите с нестопанска цел и т.н. изискват проучвания за постигане на ефективни резултати. Ако например сте започнали бизнес с образователни консултации, трябва да знаете какво знаят учениците и техните родители за гимназиалното образование и процесите на прием в колеж. По същия начин, ако сте благотворителна институция, която търси дарения, трябва да проучите мнението на дарителите си относно благотворителността, както и за вашата организация като цяло.

Онлайн пазарните проучвания ви позволяват да съставите свой собствен въпросник за всякакви цели. В SurveyRock можете да проектирате свои собствени въпросници за проучване и да избирате от широка гама теми и цветове, които да добавите към формулярите за проучване. Искате да включите изображения или видеоклипове? Не е проблем. Това привлича аудиторията ви и я насърчава да попълни анкетата.

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски