Hvordan hjælper markedsundersøgelser dig med at forstå dine kunder?

Markedsundersøgelser er den mest effektive og hyppigt anvendte metode til at indhente markedsoplysninger for organisationer. Undersøgelser gør det muligt for din virksomhed at forstå dine markeder, kunder og klienter. De giver dig også mulighed for at udforme og gennemføre markedsføringsstrategier, så du ikke blot kan bevare dit markedsnavn og din markedsandel, men også for at gå ind på nye markeder og endda skabe dit eget marked (ved at skabe efterspørgsel efter dine produkter og tjenester).

Undersøgelse Grønt flueben

Med væksten i de sociale medier og den stigende globalisering vil du være på den tabende ende, hvis du ikke opdaterer din organisation med hensyn til de seneste teknologiske opdateringer og ændringer. Da flere og flere mennesker bliver teknisk kyndige, er det vigtigt for din organisation at nå ud til dem på et personligt plan. Det vil gøre det muligt for dig at forstå dem bedre og hjælpe dig med at tilpasse din organisation til deres behov.

Online markedsundersøgelser giver dig mulighed for at lære dine kunder bedre at kende. Her er, hvordan online markedsundersøgelser gavner dig:

Ved, hvad de vil have

Lad os sige, at du planlægger at levere frosne kyllinger, men at din målgruppe og dine kunder alle er veganere. Hvad gør du nu? Det hjælper at gennemføre online markedsundersøgelser forud for produktdesign og lancering. Det hjælper dig med at identificere dine kunder og deres præferencer på forhånd. Dit produkt vil således blive bedre tilpasset til at opfylde kundernes behov.

Desuden vil de fleste af dine kunder være computerkyndige og vil sandsynligvis foretrække at besvare onlineundersøgelser frem for mundtlige eller trykte undersøgelser.

Let at svare

Forestil dig at sende et trykt spørgeskema til dine kunder og så få det ubesvaret tilbage. Hvis du synes, det er irriterende, så forestil dig, hvor irriterende det må være for dine kunder at tage en kuglepen frem, besvare dine spørgsmål og skrive forslag med deres egne hænder! Jeg mener, hvem gør det længere?? Tænk på, hvor irriterende det må lyde, når dit spørgeskema begynder med "Har du nogensinde brugt vores produkt? Hvis ja, så gå videre til det næste spørgsmål." Og kunden svarer med et "Nej, det har jeg ikke!"

I den elektroniske verden af i dag vil disse metoder aldrig give nogen positive resultater. Onlineundersøgelser kan distribueres til dine kunder, som kan besvare dem når som helst de finder det belejligt. De har brug for enkle "touch to select"-muligheder på deres smartphones og tastatur/tastatur til at besvare skriftlige spørgsmål. Dette sikrer, at alle spørgeskemaer returneres udfyldt, så du får et indgående kendskab til deres ønsker og behov, uden at du behøver at gå i tvivl.

Reducer menneskelige fejl

Offline-spørgeskemaer er meget mere udsat for menneskelige fejl. De registrerede svar er afhængige af spørgeskemamandens opmærksomhed og koncentrationsevne, hvilket begrænser deres troværdighed med hensyn til at bestemme kunde- og markedstendenser.

Online markedsundersøgelser sender kundefeedback direkte til softwaren uden at gå gennem en tredjepart. Dette giver mulighed for direkte kommunikation mellem dig og dine kunder. Det vil også hjælpe dig med at indhente passende feedback direkte uden at bombardere dine kunder med papirer og ark.

Hvis du vil vide mere om fordelene ved online markedsundersøgelser, og hvordan de hjælper dig med at forstå dine kunder bedre, kan du besøge vores side med funktioner.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk