URL-omdirigering efter avslutad undersökning

Den här funktionen, URL-omdirigering efter avslutad enkät, är bara ett fint sätt att säga att du kan skicka dina respondenter till en specifik webbsida när de är klara med enkäten. Du kan till exempel skapa en enkät för att ta reda på vad folk tycker om din produkt och sedan skicka dem till en särskild försäljningssida när de är klara.

Tillsammans med flera andra funktioner är URL-omdirigering endast tillgänglig på vår Företagskonto plan. När någon har deltagit i en SurveyRock-enkät brukar vi visa dem en tacksida som också innehåller en kampanjlänk för att skapa en egen enkät om de vill. Med det här alternativet erbjuder vi dig tre valmöjligheter:

  • Du kan antingen fortsätta att använda den sidan,
  • Omedelbart vidarebefordra respondenterna till en webbplats som du väljer eller
  • Visa tacksidan och vidarebefordra sedan respondenterna till din webbplats efter några sekunder. Du väljer själv hur många sekunder.

Låt mig visa dig ett exempel på hur du kan göra detta. Det kan inte bli enklare. Välj din undersökning och klicka sedan på knappen "Inställningar" i huvudmenyn högst upp på skärmen.

Inställningsknappen högst upp på sidan

Bläddra längst ner på sidan till avsnittet "White Label". Ange den fullständiga webbadressen för den webbplats som deltagarna i undersökningen ska gå till efter att ha slutfört undersökningen. Till exempel: https://www.mysite.com/some-sales-page.

White label-delen av inställningssidan, inklusive avsnittet för URL-omdirigering.

När du har skrivit in den nya webbadressen anger du hur många sekunder det tar innan sidan omdirigeras till din URL. Det kan vara mellan 0 och 30 sekunder. Ange noll om du vill att respondenten ska hoppa över tacksidan och gå direkt till webbadressen. Tryck på "Spara inställningar" längst ner på sidan så är du klar.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska