Marknadsundersökningar genom kvalitetsundersökningar online

I alla företag är en otestad idé en av de sämsta idéerna du kan genomföra. För att testa en idé är det viktigt med en gedigen marknadsundersökning. På så sätt kan du bättre förstå dina kunders preferenser, smak och krav.

Att acceptera denna sanning är den enkla delen. Att genomföra marknadsundersökningar är dock en skrämmande uppgift som är behäftad med ekonomiska och tidsmässiga begränsningar. Du kan antingen spendera hundratals dollar och genomföra marknadsundersökningar på egen hand eller anlita ett undersökningsföretag, som SurveyRock, för att hjälpa dig.

Spara tid och kostnader

Med våra grundläggande (=gratis) och premium onlineundersökningar kan ditt företag spara upp till $5 000 på e-postundersökningar och upp till $15 000 på telefonmarknadsföring. Dessutom erbjuder vi våra kunder obegränsat antal onlineundersökningar utan kostnad. På så sätt slipper du också tid och besvär med att anställa personal för marknadsundersökningar.

4 valmöjligheter för undersökningenGlobalt erkännande

Med vårt globala verksamhetsnätverk kan du nu nå ut till och förstå behoven hos kunder i över 180 länder världen över. Detta kommer inte bara att öka din marknads- och kundbas, utan det kommer också att hjälpa ditt företag att få ett globalt erkännande och hjälpa till med strategier för försäljningsstyrning. Globala marknadsundersökningar kan också hjälpa dig att utforma lämpliga marknadsföringsmetoder för olika segment.

Frågor i alla former som erbjuds

För alla företag är feedback från kunder och klienter (genom marknadsundersökningar) det viktigaste verktyget för att analysera produkt- eller tjänstekvalitet och eventuella förändringar i den.

På SurveyRock erbjuder vi våra kunder ett stort antal olika frågetyper, t.ex. flervalsfrågor, matrisbord och frågor som endast innehåller siffror. Detta garanterar detaljerad och strukturerad feedback för ditt företag. Det gör det möjligt för dig att analysera din marknad på djupet, utan att behöva anställa marknadsanalytiker för den uppgiften.

Logik för undersökningen

Din målgrupp är mer benägen att svara på en enkät som är särskilt utformad för dem. Detta är den främsta anledningen till att människor tvekar att svara på frågeformulär för marknadsundersökningar, eftersom de ibland är mycket allmänna till sin natur och kan låta mer som en tråkig intervju.

På SurveyRock ger vi dig möjlighet att utforma interaktiva "logiska" frågeformulär som omdirigerar dina kunder till olika sidor beroende på deras svar. Detta garanterar att dina frågeformulär inte returneras tomma av dina kunder, vilket sparar tid och pengar. Det uppmuntrar dessutom kunderna att svara på enkäterna, vilket ökar trovärdigheten för ditt företag.

Granskning av resultat

Som ett litet eller medelstort företag har du inte råd att investera stort i marknadsundersökningar och sedan sitta och vänta på resultaten för att kunna vidta åtgärder. På SurveyRock kan du se dina undersökningsresultat när folk fyller i dina frågeformulär. På så sätt kan du minska din time-to-market och få omedelbar feedback som kan användas för att förbättra produkten.

Du får gärna kontakta oss för alla frågor om hur SurveyRock kan hjälpa dig med dina marknadsundersökningar.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska