Enterprise Account Plan - Anpassning och personalisering

Under de senaste månaderna har vi fått många förfrågningar om ytterligare funktioner, främst från våra företagskunder. Vi tittade på olika sätt att kombinera dessa funktioner i en eller flera av våra befintliga kontoplaner, men till slut bestämde vi oss för att det var bäst att paketera dem i en helt ny plan.

Vi är glada att nu kunna erbjuda dig vår Företag utöver våra Premium-, Business- och Basic-planer (gratis)! Som namnet antyder är den inriktad på våra företagsanvändare, men priset är tillräckligt lågt för att den ska vara attraktiv även för avancerade användare.

Fokus för de funktioner som du får med Enterprise-planen ligger på personalisering och anpassning. Få din enkät att se ut precis som du vill att den ska se ut med hjälp av anpassad CSS. CSS är ett enkelt designspråk som alla webbplatser använder för att beskriva utseendet och känslan på webbplatsen. Genom att lägga till din egen CSS-kod kan du nu ändra utseendet på vad som helst (eller allt) i din undersökning.

Vitt märke

Termen whitelabel (eller white label eller white-label) används för att beskriva en produkt eller tjänst som tillverkas av ett företag men som är märkt så att den ser ut att vara tillverkad av ett annat företag. Vår Enterprise-plan kan ge dig flera olika sätt att uppnå detta. Ett alternativ är genom anpassad CSS enligt beskrivningen ovan.

Ta bort "Powered by"-foten

Ett annat alternativ för att göra din undersökning vitmärkt är att ta bort fotnoten "Powered by SurveyRock" som normalt visas på varje undersökningssida och på den sista tacksidan.

Funktion för företagsplan.  Bilden till vänster är den normala vyn med texten "powered by SurveyRock".  Bilden till höger är utan.
Till vänster är den normala vyn, till höger är vyn utan märkningen.

Omdirigering av enkätundersökningen

Ibland kan det vara bra om den person som deltar i undersökningen återvänder till företagets webbplats, eller till en helt annan sida, efter att ha slutfört undersökningen. Den funktionen (Slutförande av enkätundersökningen omdirigeras) är nu också tillgänglig i Enterprise-planen.

HIPAA/PHI (skyddad hälsoinformation)

Våra Enterprise-konton kan göras kompatibla med HIPAA. HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) är en amerikansk lag som innehåller bestämmelser om datasekretess och säkerhet för att skydda medicinsk information. När ditt konto har aktiverats för HIPAA kan du vara säker på att dina medicinska uppgifter är skyddade och säkra!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska