Redirecționare URL după finalizarea sondajului

Această caracteristică, redirecționarea URL-ului după finalizarea sondajului, este doar un mod elegant de a spune că puteți trimite respondenții la o anumită pagină web atunci când au terminat de răspuns la sondaj. De exemplu, creați un sondaj pentru a descoperi ce cred oamenii despre produsul dvs. și apoi trimiteți-i la o pagină specială de vânzări atunci când au terminat.

Împreună cu alte câteva caracteristici, redirecționarea URL este disponibilă doar pe site-ul nostru Cont de întreprindere plan. În mod normal, după ce cineva a participat la un sondaj SurveyRock, îi arătăm o pagină de mulțumire care conține, de asemenea, un link promoțional pentru a-și crea propriul sondaj, dacă dorește. Cu această opțiune, vă oferim 3 opțiuni:

  • Puteți continua să utilizați pagina respectivă,
  • Transmiteți imediat respondenții la sondaj către un site web ales de dvs. sau
  • Afișați pagina de mulțumire și, după câteva secunde, redirecționați respondenții către site-ul dumneavoastră. Dumneavoastră alegeți câte secunde.

Permiteți-mi să vă prezint un exemplu despre cum se face acest lucru. Nu poate fi mai ușor de atât. Alegeți sondajul dvs. și apoi faceți clic pe butonul "Settings" (Setări) din meniul principal din partea de sus a ecranului.

Butonul Setări din partea de sus a paginii

Derulați până în partea de jos a paginii, la secțiunea "White Label". Introduceți URL-ul complet al site-ului web pe care participanții la sondaj ar trebui să îl acceseze după finalizarea sondajului dvs. De exemplu: https://www.mysite.com/some-sales-page.

Secțiunea etichetă albă a paginii de setări, inclusiv secțiunea de redirecționare URL.

După ce introduceți noua adresă a site-ului, introduceți numărul de secunde până când pagina va fi redirecționată către URL-ul dvs. Această valoare poate fi cuprinsă între 0 și 30 de secunde. Introduceți zero dacă doriți ca respondentul să sară peste pagina de mulțumire și să treacă direct la URL. Apăsați "Save Settings" (Salvați setările) în partea de jos a paginii și ați terminat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână