Cercetare de piață prin sondaje online de calitate

În orice afacere, una dintre cele mai proaste idei pe care le puteți implementa este o idee netestată. Pentru a testa o idee, este esențială o cercetare de piață solidă. Acest lucru vă va permite să înțelegeți mai bine preferințele, gusturile și cererile clienților dumneavoastră.

Acceptarea acestui adevăr este partea cea mai ușoară. Cu toate acestea, realizarea de studii de piață este o sarcină descurajantă, care este afectată de constrângeri financiare și de timp. Puteți fie să cheltuiți sute de dolari și să efectuați studii de piață pe cont propriu, fie să angajați o firmă de sondaje, precum SurveyRock, pentru a vă ajuta.

Economisiți timp și costuri

Cu sondajele noastre online de bază (=gratuite) și premium, afacerea dvs. poate economisi până la $5.000 la sondajele prin e-mail și până la $15.000 la marketingul telefonic. În plus, oferim clienților noștri sondaje online nelimitate, fără costuri. Acest lucru vă va scuti, de asemenea, de timpul și problemele legate de angajarea unui personal de cercetare de piață.

4 opțiuni de sondajRecunoaștere globală

Cu rețeaua noastră globală de operațiuni, puteți acum să ajungeți și să înțelegeți nevoile clienților din peste 180 de țări din întreaga lume. Acest lucru nu numai că vă va mări piața și baza de clienți, dar vă va ajuta afacerea să obțină recunoaștere globală și vă va ajuta în strategiile de gestionare a vânzărilor. Studiile de piață globale vă pot ajuta, de asemenea, să concepeți tehnici de marketing adecvate pentru diferite segmente.

Întrebări în toate formele oferite

Pentru orice afacere, feedback-ul clienților (prin intermediul sondajelor de piață) este cel mai important instrument de analiză a calității produselor sau serviciilor și a oricăror modificări ale acestora.

La SurveyRock, punem la dispoziția clienților noștri o mare varietate de tipuri de întrebări, cum ar fi întrebări cu mai multe variante de răspuns, tabele matriciale și întrebări cu numere. Acest lucru va asigura un feedback detaliat și structurat pentru afacerea dumneavoastră. Vă va permite să vă analizați piața în profunzime, fără a fi nevoie să angajați analiști de piață pentru această sarcină.

Logica sondajului

Este mai probabil ca piața dvs. țintă să răspundă la un sondaj conceput special pentru ea. Acesta este principalul motiv pentru care oamenii ezită să răspundă la chestionarele de studii de piață, deoarece acestea sunt uneori foarte generale și pot suna mai degrabă ca un interviu plictisitor.

La SurveyRock, vă oferim posibilitatea de a proiecta chestionare de sondaj interactive "logice" care redirecționează clienții dumneavoastră către alte pagini, în funcție de răspunsurile lor. Astfel, vă asigurați că chestionarele dvs. nu sunt returnate goale de către clienții dvs., ceea ce vă economisește timp și bani. Aceasta va încuraja și mai mult clienții să răspundă la chestionarele dvs., adăugând credibilitate afacerii dvs.

Revizuirea rezultatelor

În calitate de întreprindere mică sau mijlocie, nu vă puteți permite să investiți masiv în studii de piață și apoi să așteptați rezultatele pentru a lua o măsură. La SurveyRock, puteți vizualiza rezultatele sondajului dvs. pe măsură ce oamenii completează chestionarele. Acest lucru vă va permite să reduceți timpul de lansare pe piață și vă oferă un feedback imediat care poate fi folosit pentru îmbunătățirea produsului.

Simțiți-vă liber să contactați-ne pentru orice întrebări legate de modul în care SurveyRock vă poate ajuta cu nevoile dumneavoastră de cercetare de piață.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână