Cum vă pot ajuta sondajele să vă bucurați de globalizare

În lumea de astăzi, caracterizată de progres tehnologic și de tendințe tehnologice, din ce în ce mai mulți oameni apelează la internet pentru a obține informații despre întreprinderi și produsele/serviciile acestora. Potrivit unui sondaj recent, mai mult de 56% de persoane au declarat că nu au încredere într-o întreprindere care nu are un site web adecvat, accesibil la nivel global.

Aceste statistici reiterează necesitatea ca afacerea dumneavoastră să se extindă la nivel global dacă doriți să supraviețuiască și să se dezvolte. Acest lucru nu necesită neapărat să înființați birouri și sucursale în fiecare țară din lume. Chiar și o afacere la scară mică poate atinge un statut global printr-o existență online dominantă, strategii eficiente de marketing online și tehnici inovatoare de cercetare și sondaj.

globalizare

Atunci când se urmărește globalizarea, este important să se efectueze studii de piață și sondaje adecvate înainte de a se aventura într-un nou teritoriu sau într-o nouă linie de produse. Acest lucru vă asigură că puteți implementa metode de marketing specifice segmentului de piață/audienței și că puteți obține feedback de la clienții și clienții existenți și că știți ce își doresc.

În mod similar, sondajele de satisfacție a angajaților sunt vitale pentru a afla ce așteptări au angajații de la afacerea dvs., cum sunt tratați și ce puteți face pentru a vă gestiona mai bine echipa și pentru a rezolva eficient nemulțumirile angajaților. Acest lucru facilitează gestionarea afacerii.

Alte câteva tipuri de sondaje sunt esențiale pentru a vă stabili afacerea la nivel global. Un alt sondaj relevă că vânzările influențate de web în 2014 vor ajunge la $1.409 trilioane. Pentru ca afacerile mici și mijlocii să se bucure de o felie din această plăcintă, marketingul și sondajele online eficiente sunt necesare.

SondajRock recunoaște importanța sondajelor online eficiente și semnificația acestora pentru creșterea afacerii dumneavoastră și pentru extinderea globală. Utilizat în peste 180 de țări din întreaga lume, puteți accesa acum orice segment de piață din lume și puteți ajunge la o gamă variată de clienți. Acest lucru vă poate crește exponențial veniturile și vă poate stabili o bază de clienți care se întinde pe tot globul.

Veți fi capabil să design propriul sondaj și distribuiți-l, folosind un URL personalizat, către orice piață și public țintă. Acest lucru vă va permite nu numai să vă înțelegeți așteptările clienților, ci vă va ajuta și să evaluați capacitatea de angajare a persoanelor și credibilitatea (și disponibilitatea) donatorilor și a instituțiilor financiare de a oferi finanțare afacerii dvs.

Un alt aspect important al globalizării, în ceea ce privește sondajele online, este ușurința de înțelegere. Pe măsură ce gândiți la nivel global și interacționați cu clienți din toate colțurile lumii, comunicarea, cultura și limba pot reprezenta o barieră.

O soluție simplă pentru a depăși această problemă ar fi aceea de a profita de limbă opțiune disponibilă pentru sondajele dumneavoastră. Puteți concepe și distribui sondaje în orice limbă doriți. Această tehnică este deosebit de utilă, dar nu se limitează la, o companie de scriere la scară mică care angajează scriitori independenți pentru a lucra online din fiecare țară. De asemenea, poate fi folosită, de exemplu, de o organizație non-profit care caută donații și acte de caritate de la marile corporații multinaționale.

Pentru a afla mai multe despre modul în care afacerea dvs. se poate bucura de globalizare și economii de scară, vă rugăm să vizitați SurveyRock.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână