O privire la cercetarea de marketing online

Dacă vrei să rămâi în afaceri, trebuie să fii la curent cu ceea ce doresc clienții tăi, iar cercetarea de marketing prin intermediul internetului este exact modul în care poți face acest lucru. Dacă credeți că instinctul și ghicitul sunt o opțiune mai bună, atunci vă înșelați amarnic. Acesta este motivul pentru care proprietarii de companii și comercianții au trecut la sondaje online pentru a colecta datele necesare pentru a se menține în afaceri. Aceste tipuri de sondaje pot fi folosite pentru a discerne feedback-ul despre produse, obiceiurile de cumpărare, evaluarea dimensiunilor de marketing, măsurarea recunoașterii mărcii și multe altele.

CUM FOLOSESC PROFESIONIȘTII SONDAJELE ONLINE

Contactați publicul

Dacă doriți să obțineți informații specifice de la publicul țintă, sondajele online sunt cu siguranță cea mai eficientă modalitate de a îndeplini această sarcină - atâta timp cât aveți eșantioane de piață ideale cărora să le transmiteți sondajele. Este posibil să trebuiască să construiți o listă sau să aveți deja una, dar să aveți contactele cărora să le livrați sondajele este o necesitate!

Revizuirea prețurilor produselor și a atracțiilor

Primind feedback de la clienți din partea dvs. sondaje online, sunteți în măsură să construiți reflecții care vor aduce mai multă satisfacție clienților, îmbunătățiri ale produselor și, în esență, vânzări. Dacă doriți un feedback optim, atunci va trebui să puneți întrebări precum: cum ați putea îmbunătăți produsul nostru? De asemenea, ați putea să întrebați clienții ce le place la produsele concurentului.

Construiți tehnici și proceduri de social media

Sondajele online vă vor face să înțelegeți rapid importanța site-urilor de socializare. Integrarea acestora în marketingul afacerii dvs. vă va ajuta foarte mult să vă dați seama care sunt sursele media pe care ar trebui să le observați. Obținerea unui "retweet" pe Twitter sau a unui "like" pe Facebook poate afișa doar atât de mult, dar sondajele online vă ajută să înțelegeți "de ceurile" și ar putea ajuta la declanșarea unei noi idei pentru piața dumneavoastră. Pentru a afla dacă clienții actuali ar fi interesați de caracteristici sau clasificări mai noi ale produselor, Twitter sau Facebook pot fi locuri excelente pentru a măsura curiozitatea.

doar anchete social media

Investigarea și evaluarea unei piețe vizate

Una dintre cele mai mari cheltuieli ale companiei dumneavoastră ar putea fi marketingul. Ar trebui să vă asigurați că tehnicile de marketing pe care le aveți în vedere vor aduce ROI-ul preconizat înainte de a începe să cheltuiți fonduri pentru noi campanii. Studiile online de analiză a pieței vă vor ajuta să examinați cele mai bune prețuri ale produselor, locațiile ideale pentru magazinele de vânzare cu amănuntul și dimensiunea posibilă a pieței pe care vă aflați. Măsurarea pieței înainte de a intra pe ea este întotdeauna cea mai bună cale.

Aflați care sunt cele mai bune locuri pentru a viza clienții

Aveți nevoie să vă distingeți posibilii clienți într-o locație nouă? Folosiți aceste sondaje pentru a întreba potențialii cumpărători despre vârsta, sexul, venitul, locația, locurile în care fac cumpărături, hobby-urile, câți copii au sau orice altceva. În acest fel, puteți afla unde este cel mai probabil să se afle publicul dumneavoastră și cum să îl vizați!

Divizia de piață

Dacă aveți nevoie să vă puneți greutatea în favoarea dumneavoastră, începeți să luați în considerare segmentarea pieței de clienți. În esență, acest lucru înseamnă că vă veți concentra pe grupuri mai mici de consumatori care împărtășesc caracteristici predominante, cum ar fi geografia, utilizarea produsului, datele demografice sau stilul de viață. Un sondaj online este modalitatea perfectă de a colecta toate aceste informații necesare prin identificarea diferitelor diviziuni și a ceea ce caută acestea într-un produs sau serviciu.

Alegeți cea mai bună strategie de utilizat

Ar fi clienții dumneavoastră mai receptivi la un panou publicitar pe autostradă sau la un banner online? Dacă doriți să experimentați un nou format publicitar, sondajele online vă vor ajuta să trageți o concluzie cu privire la cele mai eficiente mijloace de comunicare pentru a ajunge la publicul dumneavoastră țintă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână