Planul de cont pentru întreprinderi - Personalizare și personalizare

În ultimele câteva luni am primit multe cereri pentru unele caracteristici suplimentare, în mare parte de la clienții noștri corporativi. Am analizat diferite modalități de a combina aceste caracteristici într-unul sau mai multe dintre planurile noastre de cont existente, dar în cele din urmă am decis că este mai bine să le includem într-un plan nou.

Suntem încântați să vă oferim acum Întreprindere în plus față de planurile Premium, Business și Basic (gratuit)! După cum sugerează și numele, se adresează utilizatorilor noștri de afaceri, dar prețul este suficient de mic pentru a fi atractiv și pentru utilizatorii de putere.

Caracteristicile pe care le obțineți cu planul Enterprise se concentrează pe personalizare și personalizare. Faceți ca sondajul dvs. să arate exact așa cum doriți să arate prin CSS personalizat. CSS este un limbaj de design simplu pe care toate site-urile web îl folosesc pentru a descrie aspectul site-ului lor. Adăugând propriul cod CSS, puteți schimba acum aspectul oricărui lucru (sau al tuturor lucrurilor) din sondajul dumneavoastră.

Etichetă albă

Termenul de etichetă albă (sau etichetă albă sau etichetă albă) este utilizat pentru a descrie un produs sau un serviciu fabricat de o companie, dar care este marcat pentru a părea fabricat de o altă companie. Planul nostru Enterprise vă poate oferi mai multe modalități diferite de a realiza acest lucru. Una dintre opțiuni este prin CSS personalizat, așa cum este descris mai sus.

Eliminați "Powered by" Footer

O altă opțiune pentru a vă marca în alb sondajul dvs. este eliminarea subsolului "Powered by SurveyRock", afișat în mod normal pe fiecare pagină de sondaj, precum și pe pagina finală de mulțumire.

Caracteristica planului Enterprise.  Imaginea din stânga este vizualizarea normală cu textul powered by SurveyRock.  Imaginea din dreapta este fără.
În stânga este vizualizarea normală, în dreapta este fără marcaj

Redirecționarea finalizării sondajului

Uneori este util ca persoana care participă la sondaj să se întoarcă pe site-ul web al companiei dvs. sau pe o pagină complet diferită după ce a finalizat sondajul. Această caracteristică (Redirecționarea finalizării sondajului) este acum disponibilă și în planul Enterprise.

HIPAA/PHI (Informații medicale protejate)

Conturile noastre de plan Enterprise pot fi adaptate la HIPAA. HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) este o lege din Statele Unite care prevede dispoziții privind confidențialitatea și securitatea datelor pentru protejarea informațiilor medicale. Atunci când contul dvs. a fost abilitat pentru HIPAA, puteți fi sigur că datele dvs. medicale sunt protejate și în siguranță!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână