Distribuiți sondajul dvs. cu un cod QR

Am adăugat recent o nouă modalitate de accesare a sondajului de către respondenții dvs. Ori de câte ori creați un distribuitor cu link web, acum generăm automat un cod QR corespunzător. Puteți utiliza această imagine în marketing materiale sau să le includă în postările din social media.

Un cod QR este o prescurtare de la Quick Response code (cod de răspuns rapid), un cod de bare în formă de pătrat care este plasat în mod obișnuit pe ambalajele produselor, în reclame tipărite și în chitanțe. Atunci când îl scanați cu telefonul, se deschide de obicei o aplicație sau o pagină web. 

Codurile QR au fost utilizate pentru prima dată în Japonia în 1994 pentru a monitoriza procesul de fabricație. De atunci, codurile QR au crescut și și-au extins aria de acoperire pentru a include aproape toate industriile, datorită funcționalității lor ușor de înțeles și a numeroaselor moduri în care pot fi utilizate.

În prezent, acestea sunt folosite pentru a împărtăși sondaje privind experiența consumatorilor, pentru a adăuga prieteni pe rețelele de socializare, pentru a face plăți și multe altele.

Având în vedere că toată lumea are acum un telefon mobil în buzunar sau în geantă, imprimarea și distribuirea unui cod QR care conține link-ul sondajului dvs. este o modalitate extrem de ușoară pentru ca oamenii să acceseze sondajul.

Vezi codul QR în SurveyRock

Pentru a vedea codul, accesați pagina de distribuire a sondajului, făcând clic pe "Distribuie" din meniul din partea de sus a paginii. Creați un distribuitor Web Link, dacă nu ați făcut-o deja. Există acum un buton "QR Code" lângă URL-ul sondajului.

Faceți clic pe butonul de cod QR pentru a vedea imaginea generată automat.

Pentru a vedea codul, faceți clic pe buton.

Faceți clic pe butonul de descărcare a codului QR pentru a descărca imaginea pe computerul dumneavoastră.

Sub codul QR se află un link pentru a descărca imaginea pe computer sau pentru a o deschide într-o altă aplicație.

Sfaturi

Dacă intenționați să folosiți această metodă ca metodă principală de distribuire a sondajului dumneavoastră, trebuie să îl păstrați scurt. Respondenții vor accesa sondajul de pe dispozitivele lor mobile și este posibil să nu dorească să dureze mult timp pentru a completa sondajul.

Un scenariu perfect de utilizare este un NPS (Net Promoter Score) pentru a determina rapid ce părere au clienții dumneavoastră despre produsul sau serviciul dumneavoastră. Un dentist sau un medic ar putea include codul pe ușă sau la recepție. La sfârșitul vizitei, clientul ar putea scana imaginea cu telefonul și ar lăsa un feedback.

Exemplu de cod QR cu un link de feedback

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână