Creați o pagină de mulțumire

Creați o pagină de mulțumire pe care să o arătați respondenților la sondaj după ce aceștia își trimit răspunsurile. Aceasta poate consta dintr-un singur sau mai multe elemente de text. În exemplul de mai jos, vom combina pagina de mulțumire cu elemente de text condiționate, bazate pe scorul total al respondentului de la punctaj cu alegere multiplă. Această funcție este disponibilă în cadrul planurilor noastre de cont Business și Enterprise.

Scopul nostru este de a arăta utilizatorului scorul obținut în urma alegerilor făcute. Apoi, în funcție de cât de mare este acest scor, să afișăm fie un mesaj, fie un mesaj diferit. Pentru un simplu mesaj de mulțumire, omiteți pașii suplimentari.

Activați sau dezactivați pagina de mulțumire

Pagina de mulțumire poate fi activată sau dezactivată în orice moment, făcând clic pe comutatorul de comutare de lângă titlul paginii. Atunci când comutatorul este albastru, pagina este activă.

Faceți clic pe comutatorul de comutare pentru a activa sau dezactiva pagina de mulțumire.

Creați pagina

Pentru a adăuga o pagină de mulțumire la sondajul dvs., faceți clic pe butonul "Sondaj" din dreapta sus a paginii de editare a sondajului. Apoi faceți clic pe "Adăugați pagina de mulțumire“.

Faceți clic pe "Adaugă pagina de mulțumire" pentru a o adăuga la sfârșitul sondajului dvs.

Acest lucru adaugă o nouă pagină "Mulțumesc" (TY) în albastru la sfârșitul sondajului dvs. și trece la acea pagină. Puteți vedea, de asemenea, prin butonul de comutare din stânga, că pagina "Mulțumesc" nu este activă în prezent (nu este albastră). Nu doriți să o faceți activă până când toate elementele planificate nu se află pe această pagină.

O nouă pagină de mulțumire a fost adăugată la sfârșitul sondajului dvs.

Veți observa că singurul tip de element de pagină pe care îl puteți trage din bara de meniu din stânga este elementul Text. De asemenea, dacă faceți clic pe butonul Add Element "+" din mijlocul paginii va deschide direct un nou meniu de elemente text. Fie trageți în elementul din stânga, fie faceți clic pe butonul Add Element "+" acum.

Adăugați un nou element de text

Introduceți textul dorit, iar atunci când doriți să adăugați suma totală a punctajului dați click pe butonul "Inserați scorul". Acest lucru adaugă simbolul "[**TOTAL-SCORE**]". Ori de câte ori găsim acest text de tip placeholder în pagina de mulțumire a sondajului, îl înlocuim cu scorul total al respondentului.

Introduceți un text și apoi faceți clic pe butonul "Insert Score" (Inserați scorul) pentru a adăuga un marcaj pentru scorul total.

În continuare, dorim să adăugăm încă 2 elemente Text. Unul va fi afișat dacă scorul total al respondentului este mai mic de 1,5, iar al doilea va fi afișat dacă este >= 1,5. Faceți clic pe butonul Add Element "+" și textul dorit pentru primul mesaj.

Acum adăugați elementul Text pentru cel de-al doilea mesaj.

Adăugați textul pentru a arăta respondentului la sondaj atunci când scorul total este sub 1,5

Adăugați logica de notare

Pentru a adăuga logica de punctare, faceți clic pe butonul Logică din primul mesaj condiționat din partea dreaptă a paginii. Va apărea fereastra pop-up Logic. Faceți clic pe butonul "+ Adăugați o regulă".

Faceți clic pe butonul logic din dreapta pentru a adăuga condiția de afișare a acestui text.

Faceți clic pentru a modifica operator de valoare (=, =, etc.). Modificați suma valorii și apoi alegeți dacă doriți să Afișați sau să Ascundeți elementul în cazul în care criteriul este îndeplinit. Faceți clic pe "Salvați" când ați terminat. Dacă doriți să ștergeți o regulă logică, faceți clic pe pictograma coșului de gunoi din dreapta. Când ați terminat, faceți clic pe pictograma "Salvați" din partea de jos.

Adăugați logica pentru a afișa primul element de text atunci când scorul total este sub 1,5

Urmați aceiași pași pentru cel de-al doilea mesaj condiționat.

Adăugați logica pentru a afișa al doilea element de text atunci când scorul total este mai mare sau egal cu 1,5

Ultimul pas este să activați pagina de mulțumire. Faceți clic pe butonul comutator sub numele sondajului. Gri înseamnă că pagina este dezactivată. Albastru înseamnă că este activat.

După ce toate elementele paginii au fost adăugate, activați pagina de mulțumire

Pagina dvs. de mulțumire cu mesaje condiționate bazate pe scorul total al respondentului este acum gata de utilizare. Atunci când respondentul face clic pe "Trimiteți" pe sondajul dvs., li se afișează noua pagină de mulțumire pe care tocmai ați creat-o.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână