10 beneficii obraznice ale realizării de sondaje online pentru organizațiile B2B: Cine a spus că datele nu pot fi distractive?

Introducere: De ce mai vorbim despre sondaje?

Sondaje, sondaje, sondaje, sondaje! Nu, nu ne pregătim pentru un nou cântec pentru adunarea de susținere a liceului. Vorbim despre unul dintre cele mai subestimate instrumente din setul de instrumente de marketing B2B. Dacă cuvântul "sondaj" evocă imagini de teste plictisitoare cu variante multiple de răspuns sau formulare nesfârșite, este timpul să spargeți această bulă și să vă alăturați erei moderne.

Dar de ce? Bună întrebare! Pregătiți-vă să luați notițe sau, mai bine, marcați această pagină (nu mă voi supăra), pentru că ne scufundăm adânc în cele 10 beneficii absolut tentante ale realizării de sondaje online pentru organizațiile B2B.

1. Intră în mintea clientului tău fără a fi înfiorător

Ați vrut vreodată să știți ce gândesc clienții dumneavoastră? Un sondaj de opinie este un fel de FBI al cercetării clienților - vă oferă toate informațiile fără a fi nevoie de filaje și interceptări telefonice.

Este ca și cum le-ai oferi clienților tăi un microfon și o scenă. Aveți ocazia să le auziți părerile nefiltrate despre ceea ce iubesc, urăsc sau sunt complet indiferenți în ceea ce privește produsele sau serviciile dumneavoastră. Dar nu uitați, o mare putere implică o mare responsabilitate - folosiți aceste informații cu înțelepciune!

2. Economisește banii, dragă!

Să recunoaștem, realizarea de grupuri de discuții și interviuri în persoană poate fi costisitoare. Adică, cine are buget pentru cafea și gogoși pentru toată lumea? Ca să nu mai vorbim de închirierea acelei săli de conferințe luxoase.

Sondajele online sunt "ramenul instant" al cercetării clienților - ieftine, ușoare și surprinzător de satisfăcătoare. Este cea mai rentabilă modalitate de a obține informații utile și în același timp de a mai rămâne suficient pentru petrecerea cu pizza de la birou.

Citește mai mult despre Strategii de marketing eficiente din punct de vedere al costurilor

3. Timpul înseamnă bani, iar sondajele le economisesc pe amândouă!

Îți amintești de vremurile bune de altădată, când trebuia să aștepți săptămâni întregi pentru a primi înapoi chestionarele trimise prin poștă? Nici eu, pentru că cine are timp pentru așa ceva?

Sondajele online sunt ca Usain Bolt în ceea ce privește colectarea de date - rapide și eficiente. Puteți colecta răspunsuri în timp real și puteți începe să acționați pe baza datelor mai repede decât puteți spune: "De ce am așteptat atât de mult să facem asta?".

4. Salutați globalizarea

Ahoy, prieteni internaționali! Cu ajutorul sondajelor online, lumea devine locul tău de joacă. Sau, cel puțin, terenul dumneavoastră de colectare a datelor.

Puteți intra în contact cu clienți din întreaga lume fără să ieșiți din biroul dvs. confortabil. Trebuie doar să apăsați "trimite" și ați devenit internațional, prietene.

Beneficiile de a deveni global

Glob în stilul lui Picasso

5. Fii Picasso al personalizării

Dacă fiecare client este un fulg de zăpadă unic, sondajele online vă permit să îl prindeți pe fiecare pe limbă. Stai, asta a sunat ciudat. Ceea ce vreau să spun este că poți personaliza întrebările pentru a se potrivi diferitelor segmente ale publicului tău, asigurându-te că fiecare interacțiune pare personală și relevantă.

Tehnici de personalizare

6. Flexibilitate ca un instructor de yoga

Doriți să adăugați o întrebare? Să eliminați una? Introduceți un GIF amuzant care rezumă lupta pentru implicarea clienților B2B? Cu ajutorul sondajelor online, puteți.

Sondajele din ziua de azi sunt la fel de flexibile ca un artist de la Cirque du Soleil, adaptându-se cu ușurință pentru a se potrivi exact nevoilor dumneavoastră.

7. Date atât de proaspete, încât încă mai frizează

Trăim în epoca în care totul este în timp real. Poți vedea instantaneu like-urile, share-urile și greșelile de tipar jenante. De ce ar trebui să fie datele afacerii dumneavoastră diferite?

Sondajele online oferă feedback în timp real, permițându-vă să faceți ajustări din mers. Uitați de datele învechite; vorbim de informații proaspete ca la cuptor, dragă!

8. Transformă-ți criticii în fani

Feedback-ul negativ nu este distractiv, dar este incredibil de util. La fel ca prietenul tău de la sală care insistă să mai faci o repetiție, feedback-ul negativ te împinge să fii mai bun.

Sondajele online creează un canal pentru această critică constructivă, oferindu-vă informații utile pentru a vă îmbunătăți și evolua.

9. Toată lumea este un câștigător, Baby!

Atunci când obțineți informații care vă îmbunătățesc produsele sau serviciile, cine câștigă? Toată lumea. Clienții dumneavoastră sunt mai fericiți. Echipa dvs. este împuternicită. Chiar și plantele de la birou par să se înveselească.

Sondajele creează o buclă de feedback care este un cadou care continuă să fie oferit.

10. Datele nu mint niciodată, dar te pot surprinde

Uneori, datele dezvăluie adevăruri atât de șocante, încât parcă ar fi o răsturnare de situație ca în cazul lui M. Night Shyamalan. Fie că este vorba despre descoperirea unui nou segment de piață sau despre faptul că ceea ce credeai că este cea mai puțin importantă caracteristică a ta este de fapt una dintre preferatele clienților, fii pregătit pentru revelații.

Înțelegerea importanței analizei datelor

Deci, iată-l! Zece motive clare pentru care organizația dvs. B2B trebuie să se urce în trenul sondajelor online. Toată lumea la bord, următoarea oprire: Insightsville! Aveți întrebări sau doriți să împărtășiți propriile dvs. victorii în materie de sondaje online? Lasă un comentariu mai jos; ne-ar plăcea să ne spui ce părere ai.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână