URL-omleiding na voltooiing van enquête

Deze functie, URL-omleiding na voltooiing van de enquête, is gewoon een mooie manier om te zeggen dat u uw respondenten naar een specifieke webpagina kunt sturen als zij klaar zijn met het invullen van uw enquête. Maak bijvoorbeeld een enquête om te ontdekken hoe mensen denken over uw product en stuur hen vervolgens naar een speciale verkooppagina als ze klaar zijn.

Samen met verschillende andere functies, is URL redirect alleen beschikbaar op onze Ondernemingsrekening plan. Normaal gesproken nadat iemand een SurveyRock-enquête heeft ingevuld, tonen wij hen een bedankpagina die tevens een promotiekoppeling bevat om hun eigen enquête te maken als zij dat willen. Met deze optie bieden wij u 3 keuzes:

  • Je kan ofwel die pagina blijven gebruiken,
  • Stuur de respondenten van de enquête onmiddellijk door naar een website van uw keuze of
  • Toon de dank u pagina en stuur de respondenten na een paar seconden door naar uw site. U kiest hoeveel seconden.

Laat me je een voorbeeld geven van hoe je dit moet doen. Het kan niet eenvoudiger. Kies uw enquête en klik vervolgens op de knop "Instellingen" in het hoofdmenu boven aan het scherm.

Instellingen knop bovenaan pagina

Schuif naar de onderkant van de pagina naar het gedeelte "White Label". Voer de volledige URL in van de website waarnaar de deelnemers aan uw enquête moeten gaan nadat zij uw enquête hebben ingevuld. Bijvoorbeeld: https://www.mysite.com/some-sales-page.

White label sectie van de instellingen pagina inclusief de URL omleiding sectie.

Na het intypen van het nieuwe site-adres, voert u het aantal seconden in totdat de pagina omgeleid wordt naar uw URL. Dit aantal kan tussen 0 en 30 seconden liggen. Voer nul in als u wilt dat de respondent de bedankpagina overslaat en direct naar de URL gaat. Druk op "Instellingen opslaan" onder aan de pagina en u bent klaar.

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands