Marktonderzoek door middel van kwalitatieve online enquêtes

In elk bedrijf is een van de slechtste ideeën die je kunt uitvoeren een ongetest idee. Om een idee te testen, is gedegen marktonderzoek essentieel. Dit zal u in staat stellen de voorkeuren, smaken en eisen van uw klanten beter te begrijpen.

Met deze waarheid in het reine komen is het gemakkelijke deel. Het uitvoeren van marktonderzoek, echter, is een ontmoedigende taak die wordt ontsierd door financiële en tijdsbeperkingen. U kunt ofwel honderden dollars uitgeven en zelf marktonderzoeken uitvoeren, of een enquêtebureau inhuren, zoals SurveyRock, om u te helpen.

Bespaar tijd en kosten

Met onze basis (=gratis) en premium online enquêtes, kan uw bedrijf tot $5,000 besparen op e-mail enquêtes en tot $15,000 op telefonische marketing. Bovendien bieden wij onbeperkt online enquêtes aan onze klanten aan, gratis. Dit bespaart u ook de tijd en moeite van het inhuren van een marktonderzoek personeel.

4 enquête keuzesWereldwijde erkenning

Met ons wereldwijd opererend netwerk kunt u nu de behoeften van klanten in meer dan 180 landen wereldwijd bereiken en begrijpen. Dit zal niet alleen uw markt- en klantenbasis vergroten, het zal uw bedrijf helpen wereldwijde erkenning te krijgen en helpen bij verkoopbeheerstrategieën. Wereldwijde marktonderzoeken kunnen u ook helpen bij het ontwerpen van geschikte marketingtechnieken voor verschillende segmenten.

Vragen in alle vormen

Voor elk bedrijf is feedback van klanten en cliënten (via marktonderzoeken) het belangrijkste instrument om de kwaliteit van producten of diensten en eventuele veranderingen daarin te analyseren.

Bij SurveyRock voorzien wij onze klanten van een grote verscheidenheid aan vraagtypen; zoals meerkeuzevragen, matrix tabellen en vragen die alleen getallen bevatten. Dit zorgt voor gedetailleerde en gestructureerde feedback voor uw bedrijf. Het stelt u in staat uw markt diepgaand te analyseren, zonder dat u daarvoor marktanalisten in dienst hoeft te nemen.

Enquête Logica

Uw doelmarkt zal eerder reageren op een enquête die specifiek voor hen is ontworpen. Dit is de voornaamste reden waarom mensen aarzelen om te antwoorden op vragenlijsten voor marktonderzoeken, aangezien deze soms zeer algemeen van aard zijn en meer kunnen lijken op een saai interview.

Bij SurveyRock bieden wij u de mogelijkheid om interactieve "logische" enquêtevragenlijsten te ontwerpen die uw klanten naar alternatieve pagina's leiden, afhankelijk van hun antwoorden. Dit zorgt ervoor dat uw vragenlijsten niet blanco door uw klanten worden geretourneerd, waardoor u tijd en geld bespaart. Het zal uw klanten verder aanmoedigen om te reageren op uw enquêtes, wat de geloofwaardigheid van uw bedrijf vergroot.

Resultaten bekijken

Als een klein of middelgroot bedrijf, kunt u het zich niet veroorloven om zwaar te investeren in markt-enquêtes en vervolgens zitten en wachten op de resultaten om een koers van actie te ondernemen. Bij SurveyRock kunt u uw enquêteresultaten bekijken op het moment dat mensen uw vragenlijsten invullen. Dit zal u in staat stellen om uw time-to-market te verkorten en biedt u onmiddellijke feedback die kan worden gebruikt voor productverbetering.

Voel je vrij om contact met ons opnemen voor alle vragen over hoe SurveyRock u kan helpen met uw behoeften op het gebied van marktonderzoek.

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands