Maak een bedankpagina

Maak een bedankpagina die u aan uw respondenten kunt tonen nadat zij hun reacties hebben ingediend. Deze kan bestaan uit één of meerdere tekstelementen. In het onderstaande voorbeeld combineren we de bedankpagina met voorwaardelijke tekstelementen op basis van de totaalscore van de respondent uit meerkeuze scoring. Deze functie is beschikbaar op onze Business en Enterprise account plannen.

Ons doel is de gebruiker de score te tonen van de keuzes die hij heeft gemaakt. Dan, afhankelijk van hoe hoog die score is, één bericht of een ander bericht tonen. Voor een eenvoudig bedankje, laat je de extra stappen gewoon weg.

In- of uitschakelen van de bedankpagina

De bedankpagina kan op elk moment worden in- of uitgeschakeld door op de tuimelschakelaar naast de paginatitel te klikken. Als de schakelaar blauw is, dan is de pagina actief.

Klik op de tuimelschakelaar om uw bedankpagina in of uit te schakelen

Maak de pagina

Als u een bedankpagina aan uw enquête wilt toevoegen, klikt u op de knop "Enquête" in de rechterbovenhoek van de pagina Enquête bewerken. Klik vervolgens op "Dank U pagina toevoegen“.

Klik op "Bedankpagina toevoegen" om deze toe te voegen aan het einde van uw enquête

Hiermee voegt u een nieuwe pagina "Dank u wel" (TY) in blauw toe aan het einde van uw enquête en schakelt u over naar die pagina. U kunt ook aan de schakelknop aan de linkerkant zien dat de pagina "Dank u wel" momenteel niet actief is (niet blauw). U wilt deze pas actief maken als alle geplande elementen op deze pagina staan.

Er is een nieuwe bedankpagina toegevoegd aan het einde van uw enquête

U zult zien dat het enige pagina-elementtype dat u vanuit de linker menubalk naar binnen kunt slepen het Tekst-element is. Op dezelfde manier, door te klikken op de Add Element "+" knop in het midden van de pagina zal direct een nieuw Tekst element menu openen. Sleep het element vanaf de linkerkant of klik op de Element toevoegen "+" knop nu.

Een nieuw tekstelement toevoegen

Voer de gewenste tekst in en wanneer u het totale scorebedrag wilt toevoegen klikt u op de "Score invoegen" knop. Dit voegt de plaatsaanduiding "[**TOTAAL-SCORE**]". Telkens wanneer wij die plaatshoudertekst aantreffen op de bedankpagina van uw enquête, vervangen wij deze door de totale meerkeuzescore van de respondent.

Voer wat tekst in en klik dan op de "Score invoegen" knop om de totale score plaatshouder toe te voegen.

Vervolgens willen we nog 2 tekstelementen toevoegen. Het ene zal worden weergegeven als de totaalscore van de respondent lager is dan 1,5 en het tweede zal worden weergegeven als deze >= 1,5 is. Klik op de knop Element toevoegen "+" toets en de gewenste tekst voor het eerste bericht.

Voeg nu het Text element toe voor het tweede bericht.

Voeg de tekst toe om de respondent te laten zien wanneer hun totaalscore lager is dan 1,5

Toevoegen van scorelogica

Om de scorelogica toe te voegen, klikt u op de Logica knop van de eerste voorwaardelijke boodschap aan de rechterkant van de pagina. Het Logica pop-up venster zal verschijnen. Klik op de "+ Regel toevoegen" knop.

Klik op de logica knop aan de rechterkant om de voorwaarde toe te voegen wanneer deze tekst getoond moet worden

Klik om de waarde-operator (=, =, enz.). Wijzig de waarde en kies of u het element wilt tonen of verbergen als aan de criteria is voldaan. Klik op "Save" als je klaar bent. Als je een logica regel wilt verwijderen, klik dan op het prullenbak icoon aan de rechterkant. Als je klaar bent, klik dan op de "Save" knop aan de onderkant.

Voeg de logica toe om het eerste tekstelement te tonen wanneer de totaalscore lager is dan 1.5

Volg dezelfde stappen voor de tweede voorwaardelijke boodschap.

Voeg de logica toe om het tweede tekstelement te tonen wanneer de totaalscore hoger is dan of gelijk is aan 1.5

De laatste stap is het inschakelen van de bedankpagina. Klik op de tuimelschakelaar onder de naam van de enquête. Grijs betekent dat de pagina is uitgeschakeld. Blauw betekent dat het geactiveerd is.

Nadat alle pagina-elementen zijn toegevoegd, schakelt u de bedankpagina in

Uw bedankpagina met voorwaardelijke berichten op basis van de totaalscore van de respondent is nu klaar voor gebruik. Wanneer de respondent klikt op "Indienen" op uw enquête, krijgen zij de nieuwe bedankpagina te zien die u zojuist hebt gemaakt.

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands