Een blik op online marketingonderzoek

Als u wilt blijven in het bedrijfsleven dan moet je tabs te houden op wat uw klanten willen, en marketing onderzoek via het internet is gewoon de manier om het te doen. Als je denkt dat buikgevoel en giswerk een betere optie zijn dan heb je het helemaal mis. Dit is de reden waarom bedrijfseigenaren en de marketeers zijn overgeschakeld op online enquêtes om de nodige gegevens te verzamelen om hen in bedrijf te houden. Deze enquête types kunnen worden gebruikt om productfeedback, koopgewoonten, het beoordelen van marketing maten, het meten van merkherkenning en nog veel meer te onderscheiden.

HOE PROFESSIONALS ONLINE ENQUÊTES GEBRUIKEN

Neem contact op met het publiek

Als u de specifieke gegevens van uw doelgroep wilt verkrijgen, is online enquêteren absoluut de meest effectieve manier om deze taak te volbrengen - zolang u ideale marktmonsters hebt om uw enquêtes aan te leveren. Misschien moet u een lijst samenstellen of misschien heeft u er al een, maar de contacten hebben om enquêtes aan te leveren is een must!

Herziening van productprijzen en attracties

Door klantenfeedback te ontvangen van uw online vragenlijstenbent u in staat om reflecties op te bouwen die zullen leiden tot meer voldoening bij de klant, productverbeteringen en in wezen verkoop. Als u optimale feedback wilt, dan zult u vragen moeten stellen als: hoe zou u ons product beter maken? U kunt de klanten ook vragen wat ze goed vinden aan de producten van de concurrent.

Technieken en procedures voor sociale media uitwerken

Online enquêtes zullen u snel het belang van sociale mediasites doen inzien. Het integreren van hen met uw zakelijke marketing zal u enorm helpen bij het realiseren van welke media bronnen u moet observeren. Het krijgen van een "retweet" op Twitter of een "like" op Facebook kan alleen maar laten zien zo veel, maar online enquêtes helpt u bij het begrijpen van de "waaroms" en kan helpen vonk een nieuw idee voor uw markt. Om te weten te komen of huidige klanten geïnteresseerd zouden zijn in nieuwere productkenmerken of classificaties, kunnen Twitter of Facebook goede plaatsen zijn om de nieuwsgierigheid te meten.

alleen enquêtes sociale media

Onderzoek en evaluatie van een doelmarkt

Een van de grootste uitgaven van uw bedrijf zou wel eens marketing kunnen zijn. U moet er zeker van zijn dat de marketing technieken die u overweegt zal de verwachte ROI te brengen voordat u begint met het uitgeven van middelen voor nieuwe campagnes. Online marktanalyse enquêtes zullen u helpen onderzoeken wat de beste productprijzen, ideale locaties voor winkels en de mogelijke omvang van de markt die u zich in. Het peilen van de markt voordat u deze betreedt is altijd de beste manier.

Leer de beste plaatsen om klanten te bereiken

Wilt u mogelijke klanten op een nieuwe locatie onderscheiden? Gebruik deze enquêtes om potentiële kopers te vragen naar hun leeftijd, geslacht, inkomen, locatie, plaatsen waar ze winkelen, hobby's, hoeveel kinderen ze hebben of iets anders. Op die manier kunt u te weten komen waar uw publiek zich het meest waarschijnlijk bevindt en hoe u zich op hen kunt richten!

Markt Divisie

Als u gewicht in de schaal wilt leggen, overweeg dan segmentering van de klantenmarkt. In wezen betekent dit dat u zich richt op kleinere consumentengroepen die overheersende kenmerken delen, zoals geografie, productgebruik, demografie of levensstijl. Een online enquête is de perfecte manier om al deze noodzakelijke informatie te verzamelen door de verschillende divisies te identificeren en wat zij zoeken in een product of dienst.

Kies de beste strategie

Zou uw klantenbestand ontvankelijker zijn voor een billboard op de snelweg of een online banner? Als u wilt experimenteren met een nieuwe reclame-formaat, dan online enquêtes zal u helpen een conclusie te trekken over de meest effectieve media om uw doelgroep te bereiken.

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands