Enterprise Account Plan - Aanpassing en Personalisatie

In de afgelopen maanden hebben we veel verzoeken ontvangen voor een aantal extra functies, voornamelijk van onze zakelijke klanten. We hebben gekeken naar verschillende manieren om deze functies te combineren in een of meer van onze bestaande account plannen, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het het beste was om ze te verpakken in een gloednieuw plan.

Wij zijn verheugd u nu onze Onderneming plan in aanvulling op onze Premium, Business en Basic (gratis) plannen! Zoals de naam al aangeeft, is het gericht op onze zakelijke gebruikers, maar de prijs is laag genoeg dat het ook aantrekkelijk zou moeten zijn voor power users.

De nadruk van de functies die u krijgt met het Enterprise-plan ligt op personalisatie en aanpassing. Laat uw enquête er precies zo uitzien als u wilt door middel van aangepaste CSS. CSS is een eenvoudige ontwerptaal die alle websites gebruiken om het uiterlijk en het gevoel van hun site te beschrijven. Door uw eigen CSS-code toe te voegen, kunt u nu het uiterlijk van alles (of alles) in uw overzicht veranderen.

White Label

De term whitelabel (of white label of white-label) wordt gebruikt om een product of dienst te beschrijven dat door een bedrijf is gemaakt, maar zo is gebrandmerkt dat het lijkt alsof het door een ander bedrijf is gemaakt. Ons Enterprise plan kan u voorzien van verschillende manieren om dit te bereiken. Een optie is door middel van aangepaste CSS zoals hierboven beschreven.

Verwijder "Powered by" voettekst

Een andere optie voor het white labelen van uw enquête is het verwijderen van de voettekst "Powered by SurveyRock" die normaal gesproken op elke enquêtepagina wordt weergegeven, evenals op de laatste bedankpagina.

Enterprise plan functie.  De afbeelding links is de normale weergave met de tekst powered by SurveyRock.  De afbeelding rechts is zonder.
Links is de normale weergave, rechts is zonder de branding

Enquête Voltooiing Omleiding

Soms is het handig als de persoon die uw enquête invult, terugkeert naar de website van uw bedrijf, of naar een geheel andere pagina, nadat hij of zij de enquête heeft ingevuld. Die functie (Enquête invullen redirect) is nu ook beschikbaar op het Enterprise-plan.

HIPAA/PHI (Beschermde gezondheidsinformatie)

Onze Enterprise plan-accounts kunnen HIPAA-geschikt worden gemaakt. HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) is wetgeving van de Verenigde Staten die voorziet in privacy- en veiligheidsbepalingen voor de bescherming van medische gegevens. Wanneer uw account is ingeschakeld voor HIPAA, kunt u er zeker van zijn dat uw medische gegevens beschermd en veilig zijn!

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands