URL átirányítása a felmérés befejezése után

Ez a funkció, az URL átirányítása a felmérés befejezése után, csak egy díszes módja annak, hogy a felmérés résztvevőit egy adott weboldalra küldje, miután befejezték a felmérés kitöltését. Készítsen például egy felmérést, hogy megtudja, hogyan vélekednek az emberek a termékéről, majd küldje őket egy speciális értékesítési oldalra, amikor befejezték.

Számos más funkcióval együtt az URL átirányítás csak a következő szolgáltatásainkban érhető el Vállalati számla terv. Általában miután valaki részt vett egy SurveyRock felmérésben, egy köszönőoldalt mutatunk neki, amely egy promóciós linket is tartalmaz, amelyen keresztül létrehozhatja saját felmérését, ha szeretné. Ezzel a lehetőséggel 3 választási lehetőséget kínálunk Önnek:

  • Vagy továbbra is használhatja ezt az oldalt,
  • Azonnal továbbítsa a felmérésben részt vevőket egy Ön által kiválasztott weboldalra, vagy
  • Mutasd meg a köszönőoldalt, majd néhány másodperc múlva továbbítsd a válaszadókat az oldaladra. Ön dönti el, hogy hány másodpercig.

Hadd mutassak egy példát arra, hogyan kell ezt csinálni. Nem is lehetne egyszerűbb. Válassza ki a felmérését, majd kattintson a képernyő tetején található főmenü "Beállítások" gombjára.

Beállítások gomb az oldal tetején

Görgessen az oldal aljára a "White Label" szakaszhoz. Adja meg annak a weboldalnak a teljes URL-címét, amelyre a felmérés kitöltése után a felmérést végzőknek el kell jutniuk. Például: https://www.mysite.com/some-sales-page.

A beállítások oldal fehércímke része, beleértve az URL átirányítás részt.

Az új webhelycím beírása után adja meg, hogy hány másodpercig tart, amíg az oldal átirányít az Ön URL-címére. Ez az összeg 0 és 30 másodperc között lehet. Adja meg a nullát, ha azt szeretné, hogy a válaszadó kihagyja a köszönőoldalt, és közvetlenül az URL-címre lépjen. Nyomja meg a "Beállítások mentése" gombot az oldal alján, és már kész is van.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar