Piackutatás minőségi online felméréseken keresztül

Bármely vállalkozásban az egyik legrosszabb ötlet, amit megvalósíthatsz, egy nem tesztelt ötlet. Egy ötlet teszteléséhez elengedhetetlen a megbízható piackutatás. Ez lehetővé teszi, hogy jobban megértse a vásárlók preferenciáit, ízlését és igényeit.

Az igazsággal való megbékélés a könnyű része. A piackutatás elvégzése azonban ijesztő feladat, amelyet pénzügyi és időbeli korlátok nehezítenek. Vagy több száz dollárt költ és saját maga végez piackutatásokat, vagy felbérel egy felmérő céget, például a SurveyRockot, hogy segítsen Önnek.

Időt és költséget takarít meg

Az alap (=ingyenes) és prémium online felméréseinkkel vállalkozása akár $5,000-et is megtakaríthat az e-mailes felméréseken és akár $15,000-et a telefonos marketingen. Ezen felül korlátlan számú online felmérést biztosítunk ügyfeleink számára, ingyenesen. Ezzel Ön is megspórolja a piackutató személyzet foglalkoztatásával járó időt és fáradságot.

4 felmérési lehetőségGlobális elismerés

Globális működési hálózatunknak köszönhetően most már világszerte több mint 180 országban érheti el és értheti meg az ügyfelek igényeit. Ez nem csak az Ön piacát és ügyfélkörét növeli, hanem segít vállalkozásának globális elismertséget szerezni, és segíti az értékesítési menedzsment stratégiák kidolgozását. A globális piacfelmérések segíthetnek Önnek a különböző szegmensek számára megfelelő marketingtechnikák kialakításában is.

Kérdések minden formában

Minden vállalkozás számára a vásárlói és ügyfél-visszajelzések (piaci felméréseken keresztül) a legfontosabb eszköz a termék- vagy szolgáltatásminőség és az abban bekövetkező változások elemzésére.

A SurveyRock-nál ügyfeleink számára a kérdéstípusok széles választékát kínáljuk; például többválasztós kérdéseket, mátrix táblákat és csak számokat tartalmazó kérdéseket. Ez részletes és strukturált visszajelzést biztosít az Ön vállalkozása számára. Ez lehetővé teszi, hogy mélyrehatóan elemezze a piacát, anélkül, hogy piaci elemzőket kellene alkalmaznia erre a feladatra.

Felmérési logika

Az Ön célpiaca nagyobb valószínűséggel válaszol egy olyan felmérésre, amelyet kifejezetten nekik terveztek. Ez az elsődleges oka annak, hogy az emberek haboznak válaszolni a piaci felmérések kérdőíveire, mivel azok néha nagyon általános jellegűek, és inkább egy unalmas interjúnak tűnhetnek.

A SurveyRocknál lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy interaktív "logikai" kérdőíveket tervezzen, amelyek a válaszoktól függően alternatív oldalakra irányítják át az ügyfeleket. Ez biztosítja, hogy a kérdőíveket nem küldik vissza üresen az ügyfelek, ami időt és pénzt takarít meg Önnek. Ez még inkább arra ösztönzi ügyfeleit, hogy válaszoljanak a felmérésekre, és ezzel hitelesebbé teszi vállalkozását.

Az eredmények felülvizsgálata

Kis- vagy középvállalkozásként nem engedheti meg magának, hogy nagy összegeket fektessen be piaci felmérésekbe, majd várjon az eredményekre, hogy aztán intézkedjen. A SurveyRocknál a felmérések eredményeit akkor és úgy tekintheti meg, amikor az emberek kitöltik a kérdőíveket. Ez lehetővé teszi, hogy csökkentse a piacra jutási időt, azonnali visszajelzést biztosít, amelyet felhasználhat a termékfejlesztéshez.

Nyugodtan kapcsolatfelvétel bármilyen kérdéssel kapcsolatban, hogy a SurveyRock hogyan segíthet Önnek a piackutatási igényeiben.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar