Köszönetnyilvánító oldal létrehozása

Hozzon létre egy köszönetnyilvánító oldalt, amelyet a válaszadóknak a válaszok elküldése után mutathat meg. Ez állhat egy vagy több szöveges elemből. Az alábbi példában a köszönetoldalt feltételes szövegelemekkel kombináljuk a válaszadó összesített pontszáma alapján a többszörös választásos pontozás. Ez a funkció a Business és Enterprise számlacsomagjainkban érhető el.

A célunk az, hogy megmutassuk a felhasználónak az általa hozott döntésekből származó pontszámot. Ezután, attól függően, hogy ez a pontszám milyen magas, vagy egy üzenetet, vagy egy másikat jelenítsünk meg. Egy egyszerű köszönetnyilvánításhoz hagyjuk ki a további lépéseket.

A köszönetnyilvántartó oldal engedélyezése vagy letiltása

A köszönetnyilvántartó oldal bármikor engedélyezhető vagy letiltható az oldal címe melletti kapcsolóra kattintva. Ha a kapcsoló kék színű, akkor az oldal aktív.

Kattintson a kapcsolóra a köszönetnyilvántartó oldal engedélyezéséhez vagy letiltásához.

Az oldal létrehozása

Ha köszönőoldalt szeretne hozzáadni a felméréséhez, kattintson a "Felmérés" gombot a felmérés szerkesztése oldal jobb felső sarkában. Ezután kattintson a "Köszönöm oldal hozzáadása“.

Kattintson a "Köszönőoldal hozzáadása" gombra, hogy hozzáadja a felmérés végéhez.

Ez egy új, kék színű "Köszönöm" (TY) oldalt ad a felmérés végén, és átvált erre az oldalra. A bal oldali kapcsológombon azt is láthatja, hogy a "Köszönöm" oldal jelenleg nem aktív (nem kék). Addig nem szeretné aktívvá tenni, amíg az összes tervezett elem nem kerül erre az oldalra.

A felmérés végén egy új köszönetnyilvánító oldal került beillesztésre.

Észre fogja venni, hogy az egyetlen oldalelemtípus, amelyet a bal oldali menüsorból behúzhat, a Szöveg elem. Hasonlóképpen, az Elem hozzáadása "+" gomb az oldal közepén közvetlenül megnyit egy új Szöveg elem menüt. Vagy húzza be az elemet balról, vagy kattintson az Elem hozzáadása "+" gombra.

Új szövegelem hozzáadása

Írja be a kívánt szöveget, és amikor hozzá akarja adni a teljes pontszámot, kattintson a "Insert Score" gombra. Ez hozzáadja a helyőrzőt "[**ÖSSZES PONTSZÁM**]". Bármikor, amikor ezt a helyőrző szöveget találjuk a felmérés köszönetoldalán, kicseréljük a válaszadó összesített többszörös választási pontszámára.

Írjon be egy szöveget, majd kattintson a "Insert Score" gombra az összesített pontszám helyőrző hozzáadásához.

Ezután szeretnénk még 2 Text elemet hozzáadni. Az egyik akkor jelenik meg, ha a válaszadó összpontszáma 1,5 alatt van, a másik pedig akkor, ha >= 1,5. Kattintson az Elem hozzáadása "+" gombot és a kívánt szöveget az első üzenethez.

Most adjuk hozzá a második üzenet Text elemét.

Adja hozzá a szöveget, hogy a felmérés válaszadója láthassa, ha a teljes pontszám 1,5 alatt van.

Pontozási logika hozzáadása

A pontszámítási logika hozzáadásához kattintson a Logika gombot az első feltételes üzenet jobb oldalán. Megjelenik a Logika felugró ablak. Kattintson a "+ Szabály hozzáadása" gombra.

Kattintson a jobb oldali logikai gombra, hogy hozzáadja a feltételét annak, hogy mikor jelenjen meg ez a szöveg.

Kattintson a gombra a értékoperátor (=, =, stb.). Módosítsa az érték összegét, majd válassza ki, hogy a kritérium teljesülése esetén az elemet be kívánja-e mutatni vagy el kívánja-e rejteni. Kattintson a "Mentés", ha végeztél. Ha törölni szeretne egy logikai szabályt, kattintson a jobb oldali kukára. Ha végzett, kattintson a "Mentés" gomb az alján.

Adja hozzá a logikát az első szöveges elem megjelenítéséhez, ha az összpontszám 1,5 alatt van.

Kövesse ugyanezeket a lépéseket a második feltételes üzenethez.

Adja hozzá a logikát a második szöveges elem megjelenítéséhez, ha az összpontszám 1,5 vagy annál nagyobb.

Az utolsó lépés a köszönetnyilvántartó oldal engedélyezése. Kattintson a billenőkapcsoló a felmérés neve alatt. Szürke azt jelenti, hogy az oldal le van tiltva. Kék azt jelenti, hogy aktiválva van.

Miután az összes oldalelemet hozzáadtuk, engedélyezzük a köszönetnyilvántartó oldalt.

A válaszadó összesített pontszámán alapuló, feltételes üzeneteket tartalmazó köszönőoldal már készen áll a használatra. Amikor a válaszadó a "Küldje be a" a felmérésen, akkor megjelenik az Ön által létrehozott új köszönőoldal.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar