Enterprise Account Plan - Testreszabás és személyre szabás

Az elmúlt hónapokban rengeteg kérést kaptunk néhány további funkcióra, főként vállalati ügyfeleinktől. Megvizsgáltuk, hogyan lehetne ezeket a funkciókat egy vagy több meglévő számlacsomagunkba kombinálni, de végül úgy döntöttünk, hogy a legjobb, ha ezeket egy teljesen új csomagba csomagoljuk.

Örömmel kínáljuk Önnek a Vállalat tervünk mellett a Prémium, Üzleti és Alap (ingyenes) tervezetek mellett! Ahogy a neve is mutatja, üzleti felhasználóinkat célozza meg, de az ára elég alacsony ahhoz, hogy a power felhasználók számára is vonzó legyen.

Az Enterprise csomagban elérhető funkciók középpontjában a személyre szabás és a testreszabás áll. Egyéni CSS segítségével pontosan úgy alakíthatja ki felmérését, ahogyan szeretné. CSS egy egyszerű tervezési nyelv, amelyet minden weboldal használ az oldal megjelenésének leírására. A saját CSS-kód hozzáadásával mostantól bárminek (vagy mindennek) megváltoztathatja a megjelenését a felmérésében.

Fehér címke

A white label (vagy white label vagy white-label) kifejezést egy olyan termék vagy szolgáltatás leírására használják, amelyet egy vállalat készít, de úgy van megjelölve, hogy úgy nézzen ki, mintha egy másik vállalat készítette volna. Enterprise tervünk többféle lehetőséget is kínál Önnek ennek elérésére. Az egyik lehetőség a fent leírtak szerint egyéni CSS segítségével.

"Powered by" lábléc eltávolítása

Egy másik lehetőség a felmérés fehér címkézésére a "Powered by SurveyRock" lábléc eltávolítása, amely általában minden felmérési oldalon, valamint a végső köszönöm oldalon jelenik meg.

Vállalati terv funkció.  A bal oldali kép a normál nézet a powered by SurveyRock szöveggel.  A jobb oldali kép a kép nélkül.
Balra a normál nézet, jobbra a márkajelzés nélküli nézet.

Felmérés kitöltése Átirányítás

Néha hasznos, ha a felmérést végző személy a felmérés befejezése után visszatér a vállalat weboldalára vagy egy teljesen más oldalra. Ez a funkció (Felmérés kitöltése átirányítás) mostantól az Enterprise csomagban is elérhető.

HIPAA/PHI (védett egészségügyi információk)

Enterprise tervszámláinkat HIPAA-képessé lehet tenni. A HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) az Egyesült Államok jogszabálya, amely adatvédelmi és biztonsági rendelkezéseket ír elő az orvosi információk védelmére. Ha fiókját HIPAA-képessé tettük, biztos lehet benne, hogy orvosi adatai védettek és biztonságban vannak!

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar