URL-omdirigering efter afslutning af undersøgelsen

Denne funktion, URL-omdirigering efter afslutning af undersøgelsen, er blot en smart måde at sige, at du kan sende dine respondenter til en bestemt webside, når de er færdige med at deltage i undersøgelsen. Du kan f.eks. oprette en undersøgelse for at finde ud af, hvad folk mener om dit produkt, og derefter sende dem til en særlig salgsside, når de er færdige.

Sammen med flere andre funktioner er URL-omdirigering kun tilgængelig på vores Virksomhedskonto plan. Når nogen har besvaret en SurveyRock-undersøgelse, viser vi dem normalt en takkeside, som også indeholder et salgsfremmende link til at oprette deres egen undersøgelse, hvis de ønsker det. Med denne mulighed tilbyder vi dig 3 valgmuligheder:

  • Du kan enten fortsætte med at bruge denne side,
  • Send straks respondenterne til et websted efter eget valg eller
  • Vis en takkeside, og send respondenterne videre til dit websted efter et par sekunder. Du vælger selv, hvor mange sekunder.

Lad mig vise dig et eksempel på, hvordan du kan gøre dette. Det kunne ikke være nemmere. Vælg din undersøgelse, og klik derefter på knappen "Indstillinger" i hovedmenuen øverst på skærmen.

Knappen Indstillinger øverst på siden

Rul til bunden af siden til afsnittet "White Label". Indtast den fulde URL-adresse for det websted, som dine deltagere skal gå til efter at have gennemført din undersøgelse. For eksempel: https://www.mysite.com/some-sales-page.

White label-sektionen af indstillingssiden, herunder afsnittet om URL-omdirigering.

Når du har indtastet den nye webstedsadresse, skal du angive antallet af sekunder, indtil siden omdirigeres til din URL. Dette beløb kan være mellem 0 og 30 sekunder. Indtast nul, hvis du ønsker, at respondenten skal springe takkesiden over og gå direkte til URL-adressen. Tryk på "Gem indstillinger" nederst på siden, og så er du færdig.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk