Opret en takkeside

Opret en takkeside, som du kan vise dine respondenter, efter at de har indsendt deres svar. Den kan bestå af et eller flere tekstelementer. I eksemplet nedenfor kombinerer vi takkesiden med betingede tekstelementer baseret på respondentens samlede score fra scoring ved multiple choice. Denne funktion er tilgængelig på vores Business- og Enterprise-kontoabonnementer.

Vores mål er at vise brugeren deres score ud fra de valg, de har foretaget. Derefter skal der, afhængigt af hvor høj denne score er, vises enten én eller en anden besked. For en simpel tak skal du blot udelade de yderligere trin.

Aktivere eller deaktivere takkesiden

Takkesiden kan til enhver tid aktiveres eller deaktiveres ved at klikke på omskifteren ved siden af sidens titel. Når kontakten er blå, er siden aktiv.

Klik på skiftekontakten for at aktivere eller deaktivere din takkeside

Opret siden

Hvis du vil tilføje en takkeside til din undersøgelse, skal du klikke på "Undersøgelse" øverst til højre på siden Rediger undersøgelse. Klik derefter på "Tilføj Tak-side“.

Klik på "Add Thank You page" for at tilføje den til slutningen af din undersøgelse

Dette tilføjer en ny "Tak"-side (TY) i blå farve i slutningen af din undersøgelse og skifter til denne side. Du kan også se på skifteknappen til venstre, at "Tak"-siden ikke er aktiv i øjeblikket (ikke blå). Du ønsker ikke at gøre den aktiv, før alle de planlagte elementer er på denne side.

Der er tilføjet en ny takkeside i slutningen af din undersøgelse

Du vil bemærke, at den eneste sideelementtype, du kan trække ind fra venstre menulinje, er tekstelementet. Ligeledes kan du klikke på Tilføj element "+" i midten af siden åbner direkte en ny menu med tekstelementer. Du kan enten trække elementet ind fra venstre eller klikke på Tilføj element "+" knappen nu.

Tilføj et nyt tekstelement

Indtast den ønskede tekst, og når du vil tilføje det samlede scorebeløb, skal du klikke på "Indsæt score" -knappen. Dette tilføjer pladsholderen "[**TOTAL-SCORE**]". Hver gang vi finder denne pladsholdertekst på taknemmelighedssiden i din undersøgelse, erstatter vi den med respondentens samlede multiple choice-score.

Indtast noget tekst, og klik derefter på knappen "Insert Score" (indsæt score) for at tilføje en pladsholder for den samlede score.

Dernæst vil vi tilføje yderligere 2 Text-elementer. Det ene vil blive vist, hvis respondentens samlede score er under 1,5, og det andet vil blive vist, hvis den er >= 1,5. Klik på Tilføj element "+" og den ønskede tekst til den første besked.

Tilføj nu elementet Text til den anden meddelelse.

Tilføj teksten for at vise respondenten, når deres samlede score er under 1,5

Tilføj scoringslogik

For at tilføje scoringslogikken skal du klikke på Logik knappen i den første betingede meddelelse i højre side af siden. Popup-vinduet Logik vises. Klik på "+ Tilføj regel" -knappen.

Klik på logik-knappen til højre for at tilføje en betingelse for, hvornår denne tekst skal vises

Klik for at ændre den værdioperatør (=, =, osv.). Ændr værdibeløbet, og vælg derefter, om du vil vise eller skjule elementet, hvis kriterierne er opfyldt. Klik på "Gem", når du er færdig. Hvis du vil slette en logikregel, skal du klikke på ikonet med papirkurven til højre. Når du er færdig, skal du klikke på "Gem" nederst på siden.

Tilføj logikken til at vise det første tekstelement, når den samlede score er under 1,5

Følg de samme trin for den anden betingede meddelelse.

Tilføj logikken til at vise det andet tekstelement, når den samlede score er over eller lig med 1,5

Det sidste trin er at aktivere takkesiden. Klik på vippekontakt under undersøgelsens navn. Grå betyder, at siden er deaktiveret. Blå betyder, at den er aktiveret.

Når alle sideelementer er blevet tilføjet, skal du aktivere takkesiden

Din takkeside med betingede meddelelser baseret på respondentens samlede score er nu klar til brug. Når respondenten klikker på "Indsend" på din undersøgelse, får de vist den nye takkeside, du netop har oprettet.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk