Markedsundersøgelser gennem online kvalitetsundersøgelser

I enhver virksomhed er en af de værste ideer, du kan gennemføre, en uprøvet ide. For at afprøve en idé er det vigtigt at foretage en grundig markedsundersøgelse. Det vil gøre det muligt for dig at få en bedre forståelse af dine kunders præferencer, smag og krav.

Det er let at acceptere denne sandhed. At gennemføre markedsundersøgelser er imidlertid en skræmmende opgave, som er præget af økonomiske og tidsmæssige begrænsninger. Du kan enten bruge hundredvis af dollars på at gennemføre markedsundersøgelser på egen hånd eller hyre et undersøgelsesfirma som SurveyRock til at hjælpe dig.

Spar tid og omkostninger

Med vores grundlæggende (=gratis) og premium onlineundersøgelser kan din virksomhed spare op til $5.000 på e-mailundersøgelser og op til $15.000 på telefonmarkedsføring. Derudover tilbyder vi vores kunder gratis ubegrænsede onlineundersøgelser. Dette sparer dig også for tid og besvær med at ansætte et markedsundersøgelsespersonale.

4 valgmuligheder i undersøgelsenGlobal anerkendelse

Med vores globale netværk kan du nu nå ud til og forstå behovene hos kunder i over 180 lande verden over. Det vil ikke blot øge dit marked og din kundebase, men også hjælpe din virksomhed med at opnå global anerkendelse og bistå dig med salgsstyringsstrategier. Globale markedsundersøgelser kan også hjælpe dig med at udforme passende markedsføringsteknikker for forskellige segmenter.

Spørgsmål i alle former

For enhver virksomhed er feedback fra kunder og klienter (gennem markedsundersøgelser) det vigtigste værktøj til at analysere produkt- eller servicekvalitet og eventuelle ændringer heraf.

Hos SurveyRock tilbyder vi vores kunder en bred vifte af spørgsmålstyper, f.eks. spørgsmål med flere valgmuligheder, matrixtabeller og spørgsmål, der kun omfatter tal. Dette sikrer detaljeret og struktureret feedback til din virksomhed. Det vil gøre det muligt for dig at analysere dit marked i dybden, uden at du behøver at ansætte markedsanalytikere til denne opgave.

Logik i undersøgelsen

Din målgruppe er mere tilbøjelig til at svare på en undersøgelse, der er specielt designet til dem. Dette er den primære årsag til, at folk tøver med at besvare spørgeskemaer til markedsundersøgelser, da de nogle gange er meget generelle og kan lyde mere som et kedeligt interview.

Hos SurveyRock giver vi dig mulighed for at designe interaktive "logiske" spørgeskemaer, der omdirigerer dine kunder til alternative sider afhængigt af deres svar. Dette sikrer, at dine spørgeskemaer ikke returneres blankt af dine kunder, hvilket sparer dig tid og penge. Det vil yderligere tilskynde dine kunder til at svare på dine undersøgelser, hvilket øger troværdigheden af din virksomhed.

Gennemgang af resultater

Som en lille eller mellemstor virksomhed har du ikke råd til at investere massivt i markedsundersøgelser og derefter sidde og vente på resultaterne for at træffe en beslutning. Hos SurveyRock kan du se dine undersøgelsesresultater, når folk udfylder dine spørgeskemaer. Dette vil gøre det muligt for dig at reducere din time-to-market og giver dig øjeblikkelig feedback, som kan bruges til produktforbedring.

Du er velkommen til at Kontakt os hvis du har spørgsmål om, hvordan SurveyRock kan hjælpe dig med dine markedsundersøgelsesbehov.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk