Et kig på forskning i online markedsføring

Hvis du ønsker at forblive i branchen, skal du holde øje med, hvad dine kunder ønsker, og markedsføringsundersøgelser via internettet er den rette måde at gøre det på. Hvis du tror, at mavefornemmelser og gætværk er en bedre løsning, tager du grueligt fejl. Det er derfor, at virksomhedsejere og marketingfolk er gået over til onlineundersøgelser for at indsamle de nødvendige data for at holde dem i gang. Disse undersøgelsestyper kan bruges til at få feedback om produkter, købsvaner, vurdere markedsføringsstørrelser, måle brand recognition og meget mere.

HVORDAN FAGFOLK BRUGER ONLINE-UNDERSØGELSER

Kontakt med publikum

Hvis du ønsker at få oplysninger fra din målgruppe, er onlineundersøgelser helt klart den mest effektive måde at udføre denne opgave på - så længe du har ideelle markedsprøver til at levere dine undersøgelser til. Du skal måske opbygge en liste, eller du har måske allerede en, men det er et must at have kontakterne til at levere undersøgelser til!

Revision af produktpriser og attraktioner

Ved at modtage kundefeedback fra din online-undersøgelser, kan du opbygge refleksioner, der vil give mere kundetilfredshed, produktforbedringer og i bund og grund salg. Hvis du ønsker optimal feedback, skal du stille spørgsmål som: Hvordan vil du gøre vores produkt bedre? Du kan også spørge kunderne, hvad de kan lide ved konkurrentens varer.

konstruere teknikker og procedurer for sociale medier

Onlineundersøgelser vil hurtigt få dig til at forstå vigtigheden af sociale medier. Hvis du integrerer dem i din virksomheds markedsføring, vil det i høj grad hjælpe dig til at forstå, hvilke mediekilder du bør holde øje med. At få et "retweet" på Twitter eller et "like" på Facebook kan kun vise så meget, men onlineundersøgelser hjælper dig med at forstå "hvorfor" og kan måske være med til at skabe en ny idé for dit marked. For at finde ud af, om nuværende kunder ville være interesserede i nyere produktfunktioner eller klassifikationer, kan Twitter eller Facebook være gode steder at måle nysgerrigheden.

kun undersøger sociale medier

Undersøge og vurdere en målrettet markedsplads

En af din virksomheds største udgifter kan muligvis være markedsføring. Du bør være sikker på, at de markedsføringsteknikker, du overvejer, vil give den forventede ROI, før du begynder at bruge penge på nye kampagner. Online markedsanalyseundersøgelser vil hjælpe dig med at undersøge de bedste produktpriser, de ideelle steder for detailbutikker og den mulige størrelse af det marked, du befinder dig på. Det er altid den bedste måde at vurdere markedet, før du går ind på det.

Lær de bedste steder at målrette kunderne

Har du brug for at skille dig ud fra mulige kunder på et nyt sted? Brug disse undersøgelser til at spørge potentielle købere om deres alder, køn, indkomst, beliggenhed, hvor de handler, hobbyer, hvor mange børn de har eller noget andet. På den måde kan du finde ud af, hvor din målgruppe sandsynligvis er mest sandsynlig, og hvordan du kan målrette dem!

Markedsafdeling

Hvis du har brug for at få mere vægt i din favør, skal du begynde at overveje segmentering af kundemarkedet. Det betyder i bund og grund, at du fokuserer på mindre forbrugergrupper, der deler fremherskende karakteristika som f.eks. geografi, produktbrug, demografi eller livsstil. En onlineundersøgelse er den perfekte måde at indsamle alle disse nødvendige oplysninger på ved at identificere de forskellige divisioner og det, de søger i et produkt eller en tjenesteydelse.

Vælg den bedste strategi at anvende

Ville din kundekreds være mere modtagelig over for et plakat på motorvejen eller et onlinebanner? Hvis du ønsker at eksperimentere med et nyt reklameformat, vil onlineundersøgelser hjælpe dig med at drage en konklusion om de mest effektive medier til at nå din målgruppe.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk