Enterprise Account Plan - Tilpasning og personalisering

I de sidste mange måneder har vi modtaget mange anmodninger om nogle ekstra funktioner, især fra vores erhvervskunder. Vi har kigget på forskellige måder at kombinere disse funktioner på i en eller flere af vores eksisterende kontoplaner, men i sidste ende besluttede vi, at det var bedst at pakke dem ind i en helt ny plan.

Vi er glade for nu at kunne tilbyde dig vores Virksomhed abonnement ud over vores Premium, Business og Basic (gratis) abonnementer! Som navnet antyder, er den rettet mod vores erhvervsbrugere, men prisen er lav nok til, at den også burde være attraktiv for power users.

Fokus for de funktioner, som du får med Enterprise-abonnementet, er på personlig tilpasning og tilpasning. Få din undersøgelse til at se præcis ud, som du ønsker, at den skal se ud, ved hjælp af brugerdefineret CSS. CSS er et simpelt designsprog, som alle websteder bruger til at beskrive deres websteds udseende og følelse. Ved at tilføje din egen CSS-kode kan du nu ændre udseendet på alt (eller alle) i din undersøgelse.

White Label

Udtrykket whitelabel (eller white label eller white-label) bruges til at beskrive et produkt eller en tjenesteydelse, der er fremstillet af en virksomhed, men som er mærket, så det ser ud som om det er fremstillet af en anden virksomhed. Vores Enterprise-plan kan give dig flere forskellige måder at opnå dette på. En mulighed er gennem brugerdefineret CSS som beskrevet ovenfor.

Fjern "Powered by"-foden

En anden mulighed for at hvidmærke din undersøgelse er at fjerne "Powered by SurveyRock"-foden, der normalt vises på alle undersøgelsessider og på den sidste takkeside.

Funktion i Enterprise-planen.  Billedet til venstre er den normale visning med teksten "powered by SurveyRock".  Billedet til højre er uden.
Til venstre er det normale billede, til højre er det uden mærkning

Omdirigering til afslutning af undersøgelsen

Nogle gange kan det være nyttigt for den person, der deltager i undersøgelsen, at vende tilbage til virksomhedens websted eller en helt anden side, efter at de har gennemført undersøgelsen. Denne funktion (Gennemførelse af undersøgelsen omdirigeres) er nu også tilgængelig på Enterprise-abonnementet.

HIPAA/PHI (beskyttede sundhedsoplysninger)

Vores Enterprise-plan-konti kan gøres HIPAA-kompatible. HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) er amerikansk lovgivning, der indeholder bestemmelser om databeskyttelse og sikkerhed til beskyttelse af medicinske oplysninger. Når din konto er blevet aktiveret til HIPAA, kan du være sikker på, at dine medicinske data er beskyttet og sikker!

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk