Distribuér din undersøgelse med en QR-kode

Vi har for nylig tilføjet en ny måde, hvorpå dine respondenter kan få adgang til din undersøgelse. Hver gang du opretter en weblinkfordeler, genererer vi nu automatisk en tilsvarende QR-kode. Du kan bruge dette billede i markedsføring materialer eller i indlæg på sociale medier.

En QR-kode er en forkortelse for Quick Response Code, som er en stregkode i form af en firkant, der almindeligvis er placeret på produktemballage, trykte annoncer og kvitteringer. Når du scanner den med din telefon, åbnes der normalt en app eller en webside. 

QR-koder blev første gang brugt i Japan i 1994 til at overvåge fremstillingsprocessen. Siden da er QR-koder vokset og har udvidet deres rækkevidde til at omfatte næsten alle brancher på grund af deres letforståelige funktionalitet og de mange måder, de kan bruges på.

I dag bruges de til at dele forbrugerundersøgelser, tilføje venner på sociale netværk, foretage betalinger og meget mere.

Da alle har en mobiltelefon i lommen eller tasken nu om dage, er det ekstremt nemt for folk at få adgang til din undersøgelse ved at udskrive og distribuere en QR-kode med dit link til undersøgelsen.

Se QR-koden i SurveyRock

Du kan se koden ved at gå til siden for distributør af undersøgelsen ved at klikke på "Distribute" i menuen øverst på siden. Opret en weblink-distributør, hvis du ikke allerede har gjort det. Der er nu en "QR Code"-knap ved siden af undersøgelsens URL-adresse.

Klik på QR-kode-knappen for at se det automatisk genererede billede.

Klik på knappen for at se koden.

Klik på knappen Download QR-kode for at downloade billedet til din computer.

Under QR-koden er der et link til at downloade billedet til din computer eller åbne det i et andet program.

Tips

Hvis du planlægger at bruge dette som den primære distributionsmetode for din undersøgelse, bør du holde undersøgelsen kort. Respondenterne vil få adgang til undersøgelsen fra deres mobile enheder og ønsker måske ikke at bruge lang tid på at gennemføre undersøgelsen.

Et perfekt brugsscenarie er en NPS (Net Promoter Score)-undersøgelse for hurtigt at finde ud af, hvad dine kunder mener om dit produkt eller din service. En tandlæge eller læge kan f.eks. sætte koden på døren eller i receptionen. Ved afslutningen af et besøg kan kunden scanne billedet med sin telefon og give sin feedback.

Eksempel på en QR-kode med et feedback-link

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk