14 ting, du skal vide om dine kunder og kundeemner

14_Kundeundersøgelse

Infusionsoft har udarbejdet en nyttig liste over 7 ting, du skal vide om dine kunder:

1. Deres navn. Intet taler hurtigere til en person end dennes fornavn. Brug det til at opbygge dit forhold til din kunde.

2. Hvad de har købt. Hvis du ved, hvad dine kunder tidligere har købt, har du en god idé om, hvad de vil købe igen. (Og du vil ikke spilde din tid på at promovere produkter af ringe eller ingen interesse.)

3. Hvor ofte de køber. Personer, der sjældent køber hos dig, har måske brug for yderligere opmuntring ... mere markedsføring. Mens faste kunder måske ikke har brug for ekstra salgstaler, men kan have gavn af et nyhedsbrev eller en kupon.

4. Hvor meget de bruger (i gennemsnit). Hvorfor bruge kostbar tid på at sælge produkter til kunder, som de ikke har råd til? Det kan være pinligt for kunden, viser din manglende personlige interesse og kan få kunderne til at miste interessen.

5. Sidste gang de købte. Har du mistet en kunde uden at vide det? Hvem er stadig loyal? Hvem er blevet vildfaren (og skal bringes tilbage)?

6. Hver eneste interaktion, du har haft med dem. Dokumentation er vigtig af indlysende årsager. Men hvis du kan "huske" tidligere samtaler, vil din kunde føle sig vigtig og værdsat.

7. Hvordan de har det med din virksomhed. Feedback fra dine kunder er den bedste måde at forbedre dine produkter/tjenester på, opfylde dine kunders behov og tiltrække flere kunder.

Nummer 7 på deres liste kom ikke som en overraskelse; at sende kundeundersøgelser er en god måde at få den feedback, du har brug for. Hvis du vil vide mere om kundeundersøgelser, kan du tjekke vores Hvornår skal du gennemføre kundeundersøgelser? og Ti grunde til at sende kundeundersøgelser stillinger.

Infusionsoft har også samlet 7 ting, du absolut skal vide om dine kundeemner, som alle nemt kan indsamles ved hjælp af en simpel online kundeundersøgelse:

1. Alder. Alt, hvad du siger og skriver, herunder slang, hentydninger, ordsværhedsgrad og emner, skal tilpasses til alderstilpassethed.

2. Køn. På trods af de dobbelte roller, som mænd og kvinder har tendens til at udfylde, kan de fleste personer segmenteres (og sælges til) på grundlag af kønsspecifikke interesser eller behov.

3. Placering. Værdier og kultur har tendens til at variere på grund af demografiske forhold. Hvis du har en klar forståelse af regionale forskelle, vil du kunne forbedre dine målrettede budskaber.

4. Uddannelsesniveau. På samme måde som aldersmæssig relevans bør uddannelsesniveauet være afgørende for, hvordan du henvender dig til dine potentielle kunder, og hvilke fordele de vil finde i dit produkt eller din tjeneste.

5. Indkomst. Behovene og ønskerne i de forskellige sociale klasser bør være en rettesnor for, hvilke typer produkter og tjenester du bør sælge dem.

6. Civilstand. De værdier, behov og ønsker, som gifte personer har, er meget forskellige fra dem, der er enlige. Hvis du markedsfører familiebudskaber til enlige (og omvendt), kan det være en dårlig forretning for dig.

7. Hvad holder dem vågen om natten. Dette er det vigtigste. Du skal kende din kundeemners frygt, bekymringer, bekymringer, bekymringer, begejstring, håb og drømme. Når du kender samtalen i din potentielle kunde, kan du gå ind i den, tale til den og opbygge et forhold, der fører til en kunde.

Med det interessante tip nummer 7, "Hvad holder dem vågen om natten?", kan man slet ikke forestille sig de potentielle svar på et sådant spørgsmål. Når du udarbejder lignende spørgsmål, bør du angive nogle få svarmuligheder (økonomi, familie, helbred osv.) og give mulighed for at vælge "vælg alt, hvad der passer" samt en "andet"-mulighed. Når du medtager en "andet"-mulighed, kan du indsamle åbne svar for at få yderligere indsigt i dine kunder. De vil højst sandsynligt dele svar, som du ikke engang havde overvejet.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk