10 frække fordele ved at gennemføre onlineundersøgelser for B2B-organisationer: Hvem sagde, at data ikke kan være sjove?

Introduktion: Hvorfor taler vi overhovedet om spørgeskemaundersøgelser?

Undersøgelser, undersøgelser, undersøgelser! Nej, vi er ikke i gang med at lave en ny sang til dit high school pep rally. Vi taler om et af de mest undervurderede værktøjer i din B2B-marketingværktøjskasse. Hvis ordet "undersøgelse" fremkalder billeder af kedelige multiple choice-tests eller endeløse formularer, er det på tide at sprænge den boble og blive en del af den moderne æra.

Men hvorfor? Det er et godt spørgsmål! Gør dig klar til at tage noter, eller endnu bedre, bogmærk denne side (jeg har ikke noget imod det), for vi dykker ned i de 10 mest fristende fordele ved at gennemføre onlineundersøgelser for B2B-organisationer.

1. Kom ind i din kundes hoved uden at være uhyggelig

Har du nogensinde ønsket at vide, hvad dine kunder tænker? En undersøgelse er som kundeforskningens FBI - den giver dig alle oplysningerne uden overvågning og aflytning.

Det er som at give dine kunder en mikrofon og en scene. Du får lov til at høre deres ufiltrerede tanker om, hvad de elsker, hader eller er fuldstændig ligeglade med, når det gælder dine produkter eller tjenester. Men husk, at med stor magt følger stort ansvar - brug disse oplysninger med omtanke!

2. Spar pengene, skat!

Lad os se det i øjnene: Det kan være dyrt at gennemføre personlige fokusgrupper og interviews. Jeg mener, hvem har råd til kaffe og donuts til alle? For ikke at tale om at leje det smarte konferencelokale.

Onlineundersøgelser er kundeundersøgelsernes "instant ramen" - billige, nemme og overraskende tilfredsstillende. Det er den mest omkostningseffektive måde at få handlingsorienteret indsigt på, mens der stadig er nok tilbage til kontorets pizzafest.

Læs mere om omkostningseffektive markedsføringsstrategier

3. Tid er penge, og undersøgelser sparer dig for begge dele!

Kan du huske de gode gamle dage, hvor man skulle vente i ugevis på at få spørgeskemaer tilbage? Heller ikke jeg, for hvem har tid til det?

Onlineundersøgelser er dataindsamlingens Usain Bolt - hurtige og effektive. Du kan indsamle svar i realtid og begynde at handle på dataene hurtigere, end du kan sige: "Hvorfor ventede vi så længe med at gøre dette?"

4. Sig goddag til globaliseringen

Ohøj, internationale kammerater! Med onlineundersøgelser bliver verden din legeplads. Eller i det mindste din dataindsamlingsplads.

Du kan kommunikere med kunder over hele kloden uden at sætte en fod uden for dit hyggelige kontor. Bare tryk på "send", og du er blevet international, min ven.

Fordelene ved at blive global

Globus i stil med Picasso

5. Vær Picasso inden for personalisering

Hvis hver kunde er et unikt snefnug, giver onlineundersøgelser dig mulighed for at fange hver enkelt på tungen. Vent, det lød underligt. Det, jeg mener, er, at du kan tilpasse spørgsmålene, så de passer til forskellige segmenter af dit publikum, så hver interaktion føles personlig og relevant.

Teknikker til personalisering

6. Fleksibilitet som en yogainstruktør

Vil du tilføje et spørgsmål? Fjerne et? Indsætte en morsom GIF, der indkapsler kampen for B2B-kundeengagement? Det kan du med onlineundersøgelser.

Undersøgelser i dag er lige så fleksible som en Cirque du Soleil-artist og kan nemt tilpasses til dine præcise behov.

7. Data er så friske, at de stadig syder

Vi lever i en tid, hvor alt foregår i realtid. Du kan se likes, delinger og pinlige stavefejl med det samme. Hvorfor skulle din virksomheds data være anderledes?

Onlineundersøgelser giver feedback i realtid, så du kan foretage justeringer på farten. Glem forældede data; vi taler om ovnfrisk indsigt, baby!

8. Gør dine kritikere til fans

Negativ feedback er ikke sjovt, men det er utroligt nyttigt. Ligesom din træningsmakker, der insisterer på at tage en gentagelse mere, presser negativ feedback dig til at blive bedre.

Onlineundersøgelser skaber en kanal for denne konstruktive kritik og giver dig brugbar indsigt til at forbedre og udvikle dig.

9. Alle er vindere, skat!

Når du får indsigt, der gør dine produkter eller tjenester bedre, hvem vinder så? Det gør alle. Dine kunder er gladere. Dit team er styrket. Selv dine kontorplanter ser ud til at blive gladere.

Undersøgelser skaber en feedback-loop, som er en gave, der bliver ved med at give.

10. Data lyver aldrig, men de kan overraske dig

Nogle gange afslører data sandheder, der er så chokerende, at de føles som et M. Night Shyamalan plot twist. Uanset om det er at opdage et nyt markedssegment eller finde ud af, at det, du troede var din mindst vigtige funktion, faktisk er en kundefavorit, skal du være forberedt på afsløringer.

Forstå vigtigheden af dataanalyse

Så der har du det! Ti gode grunde til, at din B2B-organisation skal hoppe på online-undersøgelsestoget. Alle om bord, næste stop: Insightsville! Har du spørgsmål, eller vil du dele dine egne sejre med onlineundersøgelser? Smid en kommentar nedenfor; vi vil meget gerne høre fra dig.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk