Пренасочване на URL след завършване на проучването

Тази функция - пренасочване на URL след завършване на проучването - е просто красив начин да кажете, че можете да изпратите респондентите на проучването към определена уеб страница, когато те са приключили с проучването. Например, създайте проучване, за да разберете какво мислят хората за вашия продукт, и след това ги изпратете на специална страница за продажби, когато приключат.

Заедно с няколко други функции, пренасочването на URL е налично само в нашата Акаунт на предприятие план. Обикновено след като някой е взел участие в проучване на SurveyRock, му показваме страница с благодарности, която съдържа и промоционална връзка за създаване на собствено проучване, ако желае. При тази опция ви предлагаме 3 възможности за избор:

  • Можете да продължите да използвате тази страница,
  • Незабавно препратете респондентите на проучването към уебсайт по ваш избор или
  • Покажете страницата с благодарности и след няколко секунди препратете респондентите към сайта си. Вие избирате колко секунди.

Нека ви покажа един пример как да направите това. Не би могло да бъде по-лесно. Изберете проучването си и след това щракнете върху бутона "Настройки" в главното меню в горната част на екрана.

Бутон "Настройки" в горната част на страницата

Превъртете в долната част на страницата до раздела "White Label". Въведете пълния URL адрес на уебсайта, на който участниците в проучването трябва да отидат, след като попълнят вашето проучване. Например: https://www.mysite.com/some-sales-page.

Секция за бели етикети на страницата с настройки, включително секция за пренасочване на URL.

След като въведете новия адрес на сайта, въведете броя на секундите, докато страницата се пренасочи към вашия URL адрес. Тази стойност може да бъде между 0 и 30 секунди. Въведете нула, ако искате респондентът да прескочи страницата с благодарности и да отиде директно на URL адреса. Натиснете "Запазване на настройките" в долната част на страницата и сте готови.

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски