План за корпоративен акаунт - персонализация и персонализиране

През последните няколко месеца получихме много искания за някои допълнителни функции, предимно от нашите корпоративни клиенти. Разгледахме различни начини за комбиниране на тези функции в един или повече от съществуващите ни планове за акаунти, но в крайна сметка решихме, че е най-добре да ги включим в изцяло нов план.

Радваме се, че сега можем да ви предложим нашите Предприятие в допълнение към нашите планове Premium, Business и Basic (безплатни)! Както подсказва името, той е насочен към нашите бизнес потребители, но цената му е достатъчно ниска, за да бъде привлекателен и за мощни потребители.

Фокусът на функциите, които получавате с плана Enterprise, е върху персонализирането и настройката. Направете така, че проучването ви да изглежда точно както искате, чрез персонализирани CSS. CSS е прост език за проектиране, който всички уебсайтове използват, за да опишат външния вид и усещането на своя сайт. Чрез добавяне на собствен CSS код вече можете да променяте външния вид на всичко (или на всички) във вашето проучване.

Бял етикет

Терминът "бял етикет" (или "бял етикет" или "бял етикет") се използва за описание на продукт или услуга, произведени от една компания, но брандирани така, че да изглеждат като произведени от друга компания. Нашият план Enterprise може да ви предостави няколко различни начина за постигане на това. Един от вариантите е чрез потребителски CSS, както е описано по-горе.

Премахване на долния колонтитул "Powered by"

Друга възможност за поставяне на "бял етикет" на вашето проучване е да премахнете долния колонтитул "Powered by SurveyRock", който обикновено се показва на всяка страница на проучването, както и на финалната страница с благодарности.

Функция на плана Enterprise.  Изображението вляво е нормалният изглед с текста powered by SurveyRock.  Изображението вдясно е без него.
Вляво е нормалният изглед, а вдясно - без маркировката

Пренасочване на завършването на проучването

Понякога е полезно лицето, което участва в проучването, да се върне на уебсайта на вашата компания или на съвсем друга страница, след като е завършило проучването. Тази функция (Пренасочване на попълването на проучването) вече се предлага и в плана Enterprise.

HIPAA/PHI (Защитена здравна информация)

Нашите акаунти за план Enterprise могат да бъдат направени в съответствие с HIPAA. HIPAA (Закон за преносимост и отчетност на здравното осигуряване) е законодателство на Съединените щати, което предвижда разпоредби за поверителност и сигурност на данните за защита на медицинската информация. Когато акаунтът ви е активиран за HIPAA, можете да сте сигурни, че медицинските ви данни са защитени и в безопасност!

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски