Как проучванията могат да ви помогнат да се насладите на глобализацията

В днешния свят на технологичен напредък и технически грамотни тенденции все повече хора се обръщат към интернет за информация относно предприятията и техните продукти/услуги. Според неотдавнашно проучване, повече от 56% от хората заявиха, че не се доверяват на предприятия, които нямат подходящ уебсайт, достъпен за целия свят.

Тези статистически данни потвърждават необходимостта бизнесът ви да достигне до глобално ниво, ако искате да оцелее и да се развива. Това не изисква непременно да откриете офиси и клонове във всяка страна по света. Дори малък бизнес може да постигне глобален статут чрез доминиращо онлайн съществуване, ефективни онлайн маркетингови стратегии и иновативни техники за изследване и проучване..

глобализация

Когато се стремим към глобализация, е важно да проведем подходящи пазарни проучвания и анкети, преди да навлезем в нова територия или продуктова линия. Това гарантира, че можете да приложите маркетингови методи, съобразени със спецификата на пазарния сегмент/аудиторията, и да получите обратна връзка от съществуващите си клиенти и потребители и да знаете какво искат те.

По подобен начин проучванията на удовлетвореността на служителите са жизненоважни, за да разберете какво очакват служителите ви от вашия бизнес, как се отнасят с тях и какво можете да направите, за да управлявате по-добре екипа си и да разрешавате ефективно оплакванията на служителите. Това улеснява управлението на бизнеса.

Няколко други вида проучвания са от решаващо значение за утвърждаването на вашия бизнес на световно ниво. Друго проучване разкрива, че продажбите, повлияни от уеб, през 2014 г. ще достигнат $1.409 трилиона. За да може малкият и средният бизнес да се възползва от парче от този пай, ефективният онлайн маркетинг и проучванията са необходимост.

SurveyRock осъзнава важността на ефективните онлайн проучвания и тяхното значение за растежа на вашия бизнес и глобалното му разширяване. Използвани в над 180 държави по света, сега можете да получите достъп до всеки пазарен сегмент в света и да достигнете до разнообразни клиенти. Това може да увеличи експоненциално приходите ви и да създаде клиентска база, обхващаща цялото земно кълбо.

Ще можете да дизайн собствено проучване и го разпространявайте с помощта на персонализиран URL адрес до всеки целеви пазар и аудитория. Това не само ще ви позволи да разберете очакванията на клиентите си, но и ще ви помогне да оцените пригодността за заетост на хората и надеждността (и желанието) на вашите донори и финансови институции да предоставят финансиране на вашия бизнес.

Друг важен аспект на глобализацията, що се отнася до онлайн проучванията, е лесната разбираемост. Тъй като мислите глобално и си взаимодействате с клиенти от всички краища на света, комуникацията, културата и езикът могат да бъдат бариера.

Едно просто решение за преодоляване на този проблем е да се възползвате от език налична опция за вашите проучвания. Можете да изготвяте и разпространявате анкети на всеки език, който желаете. Тази техника е особено полезна, но не се ограничава само до нея, за малка компания за писане, която наема писатели на свободна практика, които работят онлайн от всяка държава. Тя може да се използва и например от организация с нестопанска цел, която търси дарения и благотворителност от големи, мултинационални корпорации.

За да научите повече за това как вашият бизнес може да се възползва от глобализацията и икономиите от мащаба, моля, посетете SurveyRock.

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски