Проучване на пазара чрез качествени онлайн проучвания

Във всеки бизнес една от най-лошите идеи, които можете да реализирате, е непроверена идея. За да се провери една идея, от съществено значение е да се направи добро проучване на пазара. Това ще ви позволи да разберете по-добре предпочитанията, вкусовете и изискванията на вашите клиенти.

Примиряването с тази истина е лесната част. Извършването на пазарно проучване обаче е трудна задача, която е съпътствана от финансови и времеви ограничения. Можете или да похарчите стотици долари и да проведете пазарни проучвания сами, или да наемете фирма за проучвания, като SurveyRock, която да ви помогне.

Спестяване на време и разходи

С нашите основни (=безплатни) и премиум онлайн проучвания вашият бизнес може да спести до $5,000 от проучвания по имейл и до $15,000 от телефонен маркетинг. Освен това предоставяме безплатно неограничен брой онлайн проучвания на нашите клиенти. Това също така ще ви спести време и проблеми, свързани с наемането на персонал за маркетингови проучвания.

4 възможности за избор на проучванеГлобално признаване

Благодарение на нашата глобална оперативна мрежа вече можете да достигнете до и да разберете нуждите на клиентите в над 180 държави по света. Това не само ще увеличи пазара и клиентската ви база, но и ще помогне на бизнеса ви да получи глобално признание и ще подпомогне стратегиите за управление на продажбите. Проучванията на глобалния пазар могат също така да ви помогнат да разработите подходящи маркетингови техники за различните сегменти.

Въпроси във всички предлагани форми

За всеки бизнес обратната връзка с клиентите (чрез пазарни проучвания) е най-важният инструмент за анализ на качеството на продукта или услугата и на промените в тях.

В SurveyRock предоставяме на клиентите си голямо разнообразие от видове въпроси, като например въпроси с няколко отговора, матрични таблици и въпроси само с числа. Това ще осигури подробна и структурирана обратна връзка за вашия бизнес. Това ще ви позволи да анализирате пазара си в дълбочина, без да е необходимо да наемате пазарни анализатори за тази задача.

Логика на проучването

Целевият ви пазар е по-склонен да отговори на проучване, което е предназначено специално за него. Това е основната причина, поради която хората се колебаят дали да отговорят на въпросници за пазарни проучвания, тъй като понякога те са много общи по характер и могат да звучат по-скоро като скучно интервю.

В SurveyRock ви предоставяме възможност да проектирате интерактивни "логически" въпросници за проучвания, които пренасочват клиентите ви към различни страници в зависимост от техните отговори. Това гарантира, че вашите въпросници не се връщат празни от клиентите ви, което ви спестява време и пари. Това допълнително ще насърчи клиентите ви да отговарят на вашите анкети, което ще увеличи доверието във вашия бизнес.

Преглед на резултатите

Като малък или среден бизнес не можете да си позволите да инвестирате големи суми в пазарни проучвания и след това да чакате резултатите, за да предприемете действия. В SurveyRock можете да преглеждате резултатите от проучванията си в момента, в който хората попълват вашите въпросници. Това ще ви позволи да намалите времето за пускане на пазара и ще ви предостави незабавна обратна връзка, която може да се използва за подобряване на продукта.

Чувствайте се свободни да свържете се с нас за всякакви запитвания относно това как SurveyRock може да ви помогне за нуждите ви от пазарни проучвания.

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски