Varför SurveyRock för dina behov av onlineundersökningar?

SurveyRock logotyp

Har du någonsin funderat på vilka steg du måste ta för att expandera ditt företag?

Vill du förstå dina kunder och klienter bättre?

Vill du veta vad de vill ha av ditt företag och vad de förväntar sig?

På SurveyRock erbjuder vi enkla och effektiva lösningar för alla dina undersökningsbehov. Här är några skäl till varför.

Tillförlitliga och skräddarsydda marknadsundersökningar

SurveyRock ger sina användare möjlighet att skapa mångsidiga frågeformulär som hjälper ditt företag att expandera och konkurrera på marknaden. Vi ger dig möjlighet att:

 • Utforma undersökningar med frågor på alla internationella språk för att utöka din marknadsbas.
 • Välj mellan ett stort antal olika frågeställningar för att säkerställa lämplig feedback.
 • Skapa ett obegränsat antal enkätutformningar för att kunna anpassa innehållet och matcha ditt företags varumärke.
 • Förstå och lära känna dina kunder bättre, för att utforma effektiva marknadsföringsmetoder och strategier för försäljningsledning.
 • Spara på alla onödiga kostnader för utskrift, leverans och sammanställning.
 • Spara på kostnaderna för att anställa ytterligare personal för marknadsundersökningar.

Skapa ditt eget tema

Som människor reagerar vi vanligtvis bara på något som är intressant för oss, dvs. något som är vackert eller tilltalar våra ögon.

Som företag är dina kunder mer benägna att svara på frågeformulär som är färgglada och har en bra design, presentation och tema. Det är också bra ur ett marknadsföringsperspektiv att visa en konsekvent design eller varumärke för dina (potentiella) kunder.

SurveyRock tillhandahåller frågeformulär med fördefinierade temaalternativ (för basanvändare) och anpassade temaalternativ (för premiumanvändare). På så sätt kan du se till att din målgrupp svarar på dina frågeformulär och inte avfärdar det som "ännu ett frågeformulär".

Visa individuella resultat

Resultaten av din undersökning består av en sammanfattning av de övergripande svaren på marknaden och enskilda svar. Det är viktigt för ditt företag att analysera enskilda svar. "Djävulen ligger i detaljerna", som man säger. De fastställer de individuella faktorerna (såsom livsstil, mode, hobbies etc.) eller helt enkelt specifika svar som påverkar dina kunders/klienters svar, snarare än de övergripande makroekonomiska faktorerna som styr de allmänna marknadsförhållandena.

Premiumpaketet SurveyRock ger en uppdelning av den totala svarssammanfattningen i enskilda personer. På så sätt kan du göra din produkt mer kundorienterad, fastställa mikroekonomiska efterfrågefaktorer (för prisbeslut) och utforma individuella kundincitament och preferenser för köp.

Skapa din egen målgrupp

Du kanske inte vill att ditt frågeformulär ska vara avsett för allmänheten. Flera småföretag vill först ha feedback från den lokala marknaden eller distriktsmarknaden. Ditt företag kanske har utvecklat en prototyp för testning eller så vill du först etablera en hemmabaserad industri innan du går vidare till en internationell publik.

SurveyRock respekterar din integritet och ditt behov av riktade svar. Vi erbjuder dig en unik länk till ditt eget frågeformulär som du kan distribuera till din egen specifika publik, till utvalda personer eller bara lägga ut det på ditt Facebook- eller Twitter-konto för att få ett mer allmänt svar.

För mer information, se gärna avsnittet om funktioner på vår webbplats.

Kommentarer

 • Karol
  November 15, 2014 på 10:55 pm

  Jag älskade verkligen artikeln och lade den till mina favoriter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska