Hur undersökningar kan hjälpa dig att njuta av globaliseringen

I dagens värld av tekniska framsteg och teknikintresserade trender vänder sig fler och fler människor till internet för att få information om företag och deras produkter/tjänster. Enligt en nyligen genomförd undersökning, mer än 56% av folket sa att de inte litar på ett företag som inte har en ordentlig, globalt tillgänglig webbplats.

Statistiken visar att ditt företag måste nå ut på global nivå om du vill att det ska överleva och blomstra. Detta kräver inte nödvändigtvis att du öppnar kontor och filialer i alla världens länder. Även ett småskaligt företag kan uppnå en global status genom en dominerande existens på nätet, effektiva marknadsföringsstrategier på nätet och Innovativa forsknings- och undersökningsmetoder..

globalisering

När man strävar efter globalisering är det viktigt att genomföra lämpliga marknadsundersökningar och undersökningar innan man ger sig ut på ett nytt område eller en ny produktlinje. Detta garanterar att du kan använda marknadsföringsmetoder som är specifika för marknadssegment och målgrupper och få feedback från dina befintliga kunder och klienter och veta vad de vill ha.

På samma sätt är undersökningar om medarbetarnas tillfredsställelse viktiga för att få veta vad dina anställda förväntar sig av ditt företag, hur de behandlas och vad du kan göra för att hantera ditt team bättre och lösa klagomål från anställda på ett effektivt sätt. Detta underlättar företagsförvaltningen.

Flera andra typer av undersökningar är viktiga för att etablera ditt företag på global nivå. En annan undersökning visar att den försäljning som påverkas av webben under 2014 kommer att uppgå till $1.409 biljoner. För att små och medelstora företag ska kunna få en del av kakan är effektiv marknadsföring och undersökningar på nätet nödvändiga.

SurveyRock är medvetna om vikten av effektiva onlineundersökningar och dess betydelse för din företagstillväxt och globala expansion. Med hjälp av enkäter som används i över 180 länder världen över kan du nu få tillgång till alla marknadssegment i världen och nå ut till ett brett urval av kunder. Detta kan öka dina intäkter exponentiellt och skapa en kundbas som sträcker sig över hela världen.

Du kommer att kunna design skapa din egen undersökning och distribuera den med hjälp av en anpassad URL till vilken målgrupp som helst. På så sätt kan du inte bara förstå dina kunders förväntningar utan också bedöma individers anställbarhet och trovärdigheten (och viljan) hos dina givare och finansinstitut att finansiera ditt företag.

En annan viktig aspekt av globaliseringen, när det gäller onlineundersökningar, är den enkla förståelsen. När du tänker globalt och interagerar med kunder från alla delar av världen kan kommunikation, kultur och språk vara ett hinder.

En enkel lösning för att lösa detta problem skulle vara att dra nytta av den språk alternativ som finns tillgängligt för dina undersökningar. Du kan utforma och distribuera enkäter på vilket språk du vill. Den här tekniken är särskilt användbar, men är inte begränsad till, ett småskaligt skrivföretag som anlitar frilansande skribenter som arbetar online från alla länder. Den kan också användas till exempel av en ideell organisation som söker donationer och välgörenhet från stora, multinationella företag.

Om du vill veta mer om hur ditt företag kan dra nytta av globalisering och stordriftsfördelar kan du besöka följande webbplats SurveyRock.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska