Paneler för onlineundersökningar

En av utmaningarna med att genomföra en effektiv marknadsundersökning är att hitta ett slumpmässigt urval av respondenter för din undersökning. När du behöver testa reklamens effektivitet, genomföra jämförelser av varumärken eller utvärdera användbarheten av webbplatser är paneler för onlineundersökningar ett bra verktyg för att utveckla starkare affärsidéer med rätt data.

Panelerna för onlineundersökningar

Med leverantörer av online-enkätpaneler kan du enkelt nå en urvalspublik som ger dig djupa insikter och användbara data. Panelleverantörer gör det enkelt att skapa den skräddarsydda forskning du behöver för att testa nya marknadsföringskampanjer på just din målgrupp eller för att finslipa nya produktidéer med hjälp av direkta konsumentresponser.

Ytterligare fördelar med att använda online-enkätpaneler är bland annat:

  • Respondent vänlig - Deltagarna har i förväg samtyckt till att delta i undersökningar.
  • Kostnad inklusive - Incitamentslogistiken tas om hand för dig
  • Anonymitet - Du behöver inte ange ditt företag eller din kund som projektsponsor.

Oavsett om ditt forskningsprojekt handlar om att ta reda på nationens åsikt om en fråga av allmänt intresse, om uppskattning av marknadsstorlek och marknadsandelar, om kanalernas effektivitet eller till och med om en studie av lojalitetsprogrammens utformning, kan du med hjälp av online-enkätpaneler enkelt undersöka ett representativt urval av din målgrupp. Oavsett hur specifik eller bred profilen för din målgrupp är, kan leverantörerna av panelundersökningar online hjälpa dig att snabbt och till överkomligt pris nå ut till dem så att du kan börja få de svar du behöver och som är viktigast för ditt projekt.

Om du letar efter leverantörer av online-enkätpaneler, Quirk's och GreenBook har kataloger som kan hjälpa dig att hitta rätt leverantör för ditt forskningsprojekt.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska