Ny webbplats

Som många av er säkert har märkt lanserade vi för några dagar sedan en ny version av vår webbplats (www.surveyrock.com). Vi hade ett par skäl att göra detta. Först och främst gillade jag inte den ursprungliga versionen! Vi satte ihop den mycket snabbt så att vi kunde lansera SurveyRock och få den i händerna på våra kunder. Det var viktigare för oss att vi hade en smidig webbplats med den funktionalitet man behöver för att skapa undersökningar än en snygg hemsida.

Men nu när SurveyRock har varit igång i nästan tre månader var det dags att uppgradera webbplatsens utseende och innehåll. Vi hade ett par mål som behövde uppfyllas: Den behövde se snygg, modern och professionell ut. Den behövde tydligt förklara vilka egenskaper och funktioner vi kan erbjuda dig och, viktigast av allt, visa det fantastiska värde du får med Premium-planen. Inget av detta gjordes särskilt bra med den ursprungliga hemsidan.

Jag ville också ha ett enkelt sätt att kommunicera med våra kunder och alla andra som är intresserade av att skapa en online-enkät. Det var därför den här bloggen föddes. Vår förhoppning är att detta ska bli ett forum där vi kan informera dig om nya funktioner, ändringar på webbplatsen, tips och tricks och allt annat vi kan komma på som kan hjälpa dig att använda SurveyRock effektivt. Om det någonsin finns något vi kan göra för att hjälpa dig eller förbättra våra tjänster är det bara att höra av sig!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska