Noul site web

După cum sunt sigur că mulți dintre voi ați observat, acum câteva zile am lansat o nouă versiune a site-ului nostru (www.surveyrock.com). Am avut câteva motive pentru a face acest lucru. În primul și în primul rând, nu mi-a plăcut versiunea originală! Am pus-o la punct foarte repede pentru a putea lansa SurveyRock și a o pune în mâinile clienților noștri. Pentru noi a fost mai important să avem un site care să funcționeze fără probleme, cu funcționalitatea necesară pentru a crea sondaje, decât o pagină de start frumoasă.

Cu toate acestea, acum că SurveyRock este funcțional de aproape 3 luni, era timpul să actualizăm aspectul și conținutul site-ului. Am avut câteva obiective care trebuiau îndeplinite: Trebuia să arate frumos, modern și profesionist. Trebuia să explice clar ce caracteristici și funcționalități vă putem oferi și, cel mai important, să arate valoarea extraordinară pe care o obțineți cu planul Premium. Nimic din toate acestea nu a fost făcut foarte bine cu pagina de start originală.

Am vrut, de asemenea, o modalitate ușoară de a comunica cu clienții noștri și cu oricine altcineva interesat în crearea unui sondaj online. De aceea s-a născut acest blog. Speranța noastră este că acesta va fi un forum pentru a vă anunța despre noile caracteristici, modificările aduse site-ului, sfaturi și trucuri și orice altceva la care ne putem gândi și care vă va ajuta să utilizați eficient SurveyRock. Dacă există vreodată ceva ce putem face pentru a vă ajuta sau pentru a ne îmbunătăți serviciile, vă rugăm să ne anunțați!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână