De ce SurveyRock pentru nevoile dvs. de sondaje online?

Logo-ul SurveyRock

V-ați gândit vreodată la pașii care trebuie făcuți pentru a vă extinde afacerea?

Doriți să vă înțelegeți mai bine clienții și consumatorii?

Vrei să știi ce își doresc de la afacerea ta și la ce se așteaptă?

La SurveyRock, oferim soluții simple și eficiente pentru toate nevoile dumneavoastră de sondaj. Iată câteva motive pentru care.

Sondaje de piață fiabile și personalizate

SurveyRock oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a crea chestionare multifuncționale care ajută afacerea dumneavoastră să se extindă și să concureze pe piață. Vă oferim posibilitatea de a:

 • Concepeți sondaje cu întrebări în orice limbă de circulație internațională; vă extindeți baza de piață.
 • Alegeți dintr-o gamă largă de stiluri de interogare pentru a asigura un feedback adecvat.
 • Creați un număr nelimitat de modele de sondaje; pentru a vă putea personaliza conținutul și pentru a se potrivi cu brandingul companiei dumneavoastră.
 • Să vă înțelegeți și să vă cunoașteți mai bine clienții; să concepeți tehnici de marketing și strategii eficiente de gestionare a vânzărilor.
 • Economisiți toate costurile inutile de tipărire, livrare și compilare.
 • Economisiți costurile de angajare de personal suplimentar pentru analiza studiilor de piață.

Creează-ți propria temă

În calitate de ființe umane, de obicei, reacționăm doar la ceva care ne interesează, adică la ceva care pare frumos sau care ne atrage atenția.

În calitate de întreprindere, clienții dvs. sunt mai predispuși să răspundă la chestionarele de sondaj care sunt colorate, au un design, o prezentare și o temă bune. De asemenea, este util din punct de vedere al marketingului să arătați clienților (potențiali) un design sau un branding coerent.

Chestionarele de sondaj furnizate de SurveyRock vin în opțiuni de teme predefinite (pentru utilizatorii de bază) și opțiuni de teme personalizate (pentru utilizatorii premium). Acest lucru va asigura că publicul dvs. țintă va răspunde la chestionarele dvs. de sondaj și nu le va respinge ca fiind "doar un alt chestionar".

Vezi rezultatele individuale

Rezultatele sondajului dumneavoastră sunt compuse dintr-un rezumat al răspunsurilor globale de pe piață și din răspunsuri individuale. Analiza răspunsurilor individuale este imperativă pentru afacerea dumneavoastră. "Diavolul stă în detalii", după cum se spune. Acestea determină factorii individuali (cum ar fi stilul de viață, moda, hobby-urile etc.) sau pur și simplu răspunsurile specifice care influențează răspunsul clientului/clientului dumneavoastră, mai degrabă decât factorii macroeconomici generali care guvernează condițiile generale ale pieței.

Pachetul premium SurveyRock oferă o defalcare a rezumatului general al răspunsurilor în răspunsuri individuale. Acest lucru vă va permite să vă orientați mai mult produsul către client, să determinați factorii microeconomici ai cererii (pentru deciziile de stabilire a prețurilor) și să concepeți stimulente și preferințe individuale ale clienților pentru cumpărare.

Creați-vă propriul public țintă

S-ar putea să nu doriți ca chestionarul dumneavoastră să fie destinat publicului larg. Mai multe întreprinderi mici doresc să primească mai întâi feedback de la piața locală sau de la cea din cartier. Este posibil ca afacerea dumneavoastră să fi dezvoltat un prototip pentru testare sau să doriți să stabiliți mai întâi o industrie locală înainte de a trece la o audiență internațională.

SurveyRock vă respectă confidențialitatea și nevoia de a primi răspunsuri specifice. Vă oferim un link unic către propriul chestionar de sondaj, pe care îl puteți distribui publicului dumneavoastră specific, persoanelor selectate sau îl puteți posta pur și simplu pe contul dumneavoastră de Facebook sau Twitter pentru un răspuns mai general.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să consultați site-ul secțiunea caracteristici pe site-ul nostru.

Comentarii

 • Karol
  November 15, 2014 la 10:55 pm

  chiar mi-a plăcut articolul adăugat la favoritele mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână