Waarom SurveyRock voor uw online enquête behoeften?

SurveyRock Logo

Hebt u ooit nagedacht over de stappen die moeten worden ondernomen om uw bedrijf uit te breiden?

Wilt u uw klanten en cliënten beter begrijpen?

Wilt u weten wat zij van uw bedrijf willen en wat zij verwachten?

Bij SurveyRock bieden wij eenvoudige en effectieve oplossingen voor al uw enquêtebehoeften. Hier zijn een paar redenen waarom.

Betrouwbare en aangepaste marktonderzoeken

SurveyRock biedt haar gebruikers de mogelijkheid om multifunctionele vragenlijsten op te stellen die uw bedrijf helpen uit te breiden en te concurreren op de markt. Wij bieden u de mogelijkheid om:

 • Ontwerp enquêtes met vragen in elke internationale taal; verruim uw marktbasis.
 • Kies uit een breed scala van vraagstijlen om de juiste feedback te krijgen.
 • Creëer een onbeperkt aantal enquête-ontwerpen; om uw inhoud te kunnen aanpassen en overeen te komen met uw bedrijfsbranding.
 • Uw klanten beter te begrijpen en te kennen; doeltreffende marketingtechnieken en verkoopbeheerstrategieën uit te stippelen.
 • Bespaar op alle onnodige druk-, bezorg-, en compilatiekosten.
 • Bespaar op de kosten van het inhuren van extra personeel voor marktonderzoeksanalyse.

Creëer uw eigen thema

Als mens reageren wij gewoonlijk alleen op iets dat voor ons van belang is, d.w.z. iets dat er mooi uitziet of aantrekkelijk is voor onze ogen.

Als bedrijf zijn uw klanten eerder geneigd te reageren op enquêteformulieren die kleurrijk zijn, een goed ontwerp, een goede presentatie en een goed thema hebben. Het is ook vanuit marketingperspectief nuttig om een consistent ontwerp of branding aan uw (potentiële) klanten te tonen.

Enquête vragenlijsten geleverd door SurveyRock worden geleverd in voorgedefinieerde thema-opties (voor basisgebruikers) en aangepaste thema-opties (voor premium gebruikers). Dit zal ervoor zorgen dat uw doelgroep zal reageren op uw enquête vragenlijsten en het niet zal afdoen als "gewoon een vragenlijst".

Bekijk individuele resultaten

Uw enquêteresultaten bestaan uit een algemeen overzicht van de marktreacties en individuele reacties. Het analyseren van individuele antwoorden is van essentieel belang voor uw bedrijf. "De duivel zit in de details" zoals ze zeggen. Zij bepalen de individuele factoren (zoals levensstijl, mode, hobby's, enz.) of gewoon specifieke antwoorden die de reactie van uw klant/cliënt beïnvloeden, in plaats van de algemene macro-economische factoren die de algemene marktomstandigheden bepalen.

SurveyRock premium pakket biedt een uitsplitsing van het totale responsoverzicht in dat van individuen. Dit zal u in staat stellen uw product meer klantgericht te maken, micro-economische vraagfactoren te bepalen (voor prijsbeslissingen) en individuele stimulansen en voorkeuren voor aankoop van klanten te bedenken.

Creëer uw eigen doelgroep

Misschien wilt u niet dat uw vragenlijst voor het grote publiek bestemd is. Diverse kleinschalige bedrijven willen eerst feedback van de lokale of districtsmarkt. Uw bedrijf heeft misschien een prototype ontwikkeld om te testen of u wilt eerst een thuismarkt opzetten voordat u naar een internationaal publiek gaat.

SurveyRock respecteert uw privacy en uw behoefte aan gerichte reacties. Wij bieden u een unieke koppeling naar uw eigen enquêtevragenlijst, die u kunt verspreiden onder uw eigen specifieke publiek, geselecteerde individuen, of gewoon kunt posten op uw Facebook- of Twitter-account voor een meer algemene respons.

Voor meer informatie, kijk gerust op de sectie kenmerken op onze website.

Opmerkingen

 • Karol
  November 15, 2014 bij 10:55 pm

  Ik vond het artikel echt geweldig en heb het toegevoegd aan mijn favorieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands