Nieuwe website

Zoals velen van u ongetwijfeld hebben gemerkt, hebben wij enkele dagen geleden een nieuwe versie van onze website gelanceerd (www.surveyrock.com). We hadden een paar redenen om dit te doen. In de eerste plaats vond ik de oorspronkelijke versie niet mooi! We hebben deze zeer snel in elkaar gezet zodat we SurveyRock konden lanceren en in de handen van onze klanten konden krijgen. Het was belangrijker voor ons dat we een soepel lopende site hadden met de functionaliteit die je nodig had om enquêtes te maken dan een mooie homepage.

Nu SurveyRock echter bijna 3 maanden in de lucht is, was het tijd voor een upgrade van de look & feel en de inhoud van de site. We hadden een aantal doelen waaraan moest worden voldaan: Het moest er mooi, modern en professioneel uitzien. Het moest duidelijk uitleggen welke functies en functionaliteit we u kunnen bieden en, het belangrijkste, de geweldige waarde laten zien die u krijgt met het Premium plan. Niets van dat alles was goed gelukt met de oorspronkelijke homepage.

Ik wilde ook een gemakkelijke manier om te communiceren met onze klanten en iedereen die geïnteresseerd is in het maken van een online enquête. Dat is waarom deze blog is geboren. Onze hoop is dat dit een forum zal zijn om u op de hoogte te houden van nieuwe functies, wijzigingen aan de site, tips en trucs en al het andere dat we kunnen bedenken dat u zal helpen om effectief gebruik te maken van SurveyRock. Als er ooit iets is wat wij kunnen doen om u van dienst te zijn of om onze diensten te verbeteren, laat het ons weten!

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands