Hoe enquêtes u kunnen helpen te genieten van de globalisering

In de huidige wereld van technologische vooruitgang en tech-savvy trends wenden meer en meer mensen zich tot het internet voor informatie over bedrijven en hun producten/diensten. Volgens een recent onderzoek, meer dan 56% van de mensen zegt geen vertrouwen te hebben in een bedrijf dat geen goede, wereldwijd toegankelijke website heeft.

Uit deze statistieken blijkt eens te meer de noodzaak voor uw onderneming om zich op mondiaal niveau uit te strekken als u wilt overleven en bloeien. Dit betekent niet noodzakelijk dat u kantoren en filialen moet opzetten in elk land van de wereld. Zelfs een kleinschalig bedrijf kan een wereldwijde status bereiken door een dominant online bestaan, effectieve online marketing strategieën en innovatieve onderzoeks- en enquêtetechnieken.

globalisering

Bij het nastreven van globalisering is het belangrijk passend marktonderzoek en enquêtes uit te voeren voordat u zich op een nieuw gebied of productlijn begeeft. Dit zorgt ervoor dat u marktsegment-/publiekspecifieke marketingmethoden kunt inzetten en dat u feedback krijgt van uw bestaande klanten en cliënten en weet wat zij willen.

Tevredenheidsenquêtes onder werknemers zijn van vitaal belang om te weten wat uw werknemers van uw bedrijf verwachten, hoe zij worden behandeld en wat u kunt doen om uw team beter te beheren en klachten van werknemers doeltreffend op te lossen. Dit vergemakkelijkt het bedrijfsbeheer.

Verschillende andere soorten enquêtes zijn van cruciaal belang om uw bedrijf op mondiaal niveau te vestigen. Uit een ander onderzoek blijkt dat de verkoop onder invloed van het web in 2014 zal oplopen tot $1.409 biljoen. Willen kleine en middelgrote ondernemingen een graantje meepikken van deze taart, dan zijn effectieve online marketing en enquêtes een noodzaak.

SurveyRock erkent het belang van effectieve online enquêtes en het belang ervan voor uw bedrijfsgroei en wereldwijde expansie. In gebruik in meer dan 180 landen wereldwijd, kunt u nu toegang krijgen tot elk marktsegment in de wereld en een divers scala aan klanten bereiken. Dit kan uw inkomsten exponentieel verhogen en een klantenbasis creëren die zich over de hele wereld uitstrekt.

Je zult in staat zijn om ontwerp uw eigen enquête en verspreid deze, met behulp van een aangepaste URL, naar elke doelmarkt en elk doelpubliek. Zo krijgt u niet alleen inzicht in de verwachtingen van uw klanten, maar kunt u ook de inzetbaarheid van individuen en de geloofwaardigheid (en bereidheid) van uw donateurs en financiële instellingen om uw bedrijf te financieren, beoordelen.

Een ander belangrijk aspect van globalisering, in termen van online enquêtes, is het gemak van begrip. Als je wereldwijd denkt en omgaat met klanten uit alle delen van de wereld, kunnen communicatie, cultuur en taal een barrière vormen.

Een eenvoudige oplossing om dit probleem op te lossen zou zijn om gebruik te maken van de taal optie beschikbaar voor uw enquêtes. U kunt enquêtes ontwerpen en verspreiden in elke taal die u maar wilt. Deze techniek is bijzonder nuttig, maar niet beperkt tot, een kleinschalig schrijfbedrijf dat freelance schrijvers inhuurt om vanuit elk land online te werken. Het kan ook worden gebruikt door bijvoorbeeld een non-profit organisatie die donaties en liefdadigheid zoekt van grote, multinationale bedrijven.

Om meer te weten te komen over hoe uw bedrijf kan profiteren van globalisering en schaalvoordelen, kunt u terecht op SurveyRock.

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands