Miért a SurveyRock az Ön online felmérési igényeihez?

SurveyRock logó

Gondolkodott már azon, hogy milyen lépéseket kell megtennie ahhoz, hogy bővítse vállalkozását?

Szeretné jobban megérteni ügyfeleit és vásárlóit?

Szeretné tudni, hogy mit várnak az Ön vállalkozásától és mit várnak el?

A SurveyRocknál egyszerű és hatékony megoldásokat kínálunk minden felmérési igényére. Íme néhány ok, amiért.

Megbízható és testre szabott piaci felmérések

A SurveyRock olyan többcélú kérdőívek készítését teszi lehetővé a felhasználók számára, amelyek segítik vállalkozása bővülését és versenyképességét a piacon. Lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy:

 • Tervezzen felméréseket bármilyen nemzetközi nyelven megfogalmazott kérdésekkel; bővítse piaci bázisát.
 • Válasszon a kérdezési stílusok széles skálájából a megfelelő visszajelzés biztosítása érdekében.
 • Korlátlan számú felmérésmintát hozhat létre; hogy testre szabhassa a tartalmat és megfeleljen a vállalati márkajelzésnek.
 • Értse és ismerje meg jobban az ügyfeleit; hatékony marketingtechnikák és értékesítési stratégiák kidolgozása.
 • Spóroljon meg minden felesleges nyomtatási, szállítási és összeállítási költséget.
 • Megtakaríthatja a piaci felmérések elemzéséhez szükséges további személyzet felvételének költségeit.

Saját téma létrehozása

Emberként jellemzően csak arra reagálunk, ami érdekel minket, azaz ami szépnek tűnik vagy vonzónak tűnik a szemünknek.

Vállalkozásként ügyfelei nagyobb valószínűséggel válaszolnak olyan kérdőívekre, amelyek színesek, jó a designjuk, a megjelenítésük és a témájuk. Marketing szempontból is hasznos, ha egységes dizájnt vagy márkajelzést mutat (potenciális) ügyfeleinek.

A SurveyRock által biztosított felmérési kérdőívek előre meghatározott témaopciókkal (alap felhasználók számára) és testreszabott témaopciókkal (prémium felhasználók számára) állnak rendelkezésre. Ez biztosítja, hogy a célközönsége reagálni fog a felmérési kérdőívekre, és nem utasítja el azt "csak egy újabb kérdőívként".

Egyéni eredmények megtekintése

A felmérés eredményei egy általános piaci válaszösszefoglalóból és egyéni válaszokból állnak. Az egyéni válaszok elemzése elengedhetetlen az Ön vállalkozása számára. "Az ördög a részletekben rejlik", ahogy mondani szokták. Meghatározzák azokat az egyéni tényezőket (például életmód, divat, hobbi stb.) vagy egyszerűen csak konkrét válaszokat, amelyek befolyásolják az Ön ügyfele/ügyfele válaszát, nem pedig az általános makrogazdasági tényezőket, amelyek az általános piaci feltételeket meghatározzák.

A SurveyRock prémium csomag a teljes válaszösszefoglalót az egyénekre bontja. Ez lehetővé teszi, hogy termékét még inkább ügyfélközpontúvá tegye, meghatározza a mikrogazdasági keresleti tényezőket (az árképzési döntésekhez), és kidolgozza az egyéni vásárlói ösztönzőket és vásárlási preferenciákat.

Hozzon létre saját célközönséget

Lehet, hogy nem szeretné, ha a kérdőíve a nagyközönségnek szólna. Számos kisvállalkozás először a helyi vagy a kerületi piac visszajelzéseit szeretné. Lehet, hogy vállalkozása kifejlesztett egy prototípust tesztelésre, vagy először egy hazai iparágat szeretne létrehozni, mielőtt továbblépne a nemzetközi közönség felé.

A SurveyRock tiszteletben tartja az Ön magánéletét és a célzott válaszok iránti igényét. Egyedi linket kínálunk Önnek saját felmérési kérdőívéhez, amelyet szétküldhet saját célközönségének, kiválasztott személyeknek, vagy egyszerűen csak közzéteszi Facebook- vagy Twitter-fiókján az általánosabb válaszadás érdekében.

További információért nézze meg a következő honlapot funkciók rész a honlapunkon.

Megjegyzések

 • Karol
  November 15, 2014 az 10:55 pm-nél

  nagyon szerettem a cikket hozzáadva a kedvenceimhez.

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar