Új weboldal

Biztosan sokan észrevették, hogy néhány nappal ezelőtt elindítottuk honlapunk új verzióját (www.surveyrock.com). Ennek több oka is volt. Az első és legfontosabb, hogy nem tetszett az eredeti verzió! Nagyon gyorsan összeraktuk, hogy a SurveyRockot elindíthassuk és az ügyfeleink kezébe adhassuk. Sokkal fontosabb volt számunkra, hogy egy gördülékenyen működő, a felmérések készítéséhez szükséges funkciókkal rendelkező webhelyünk legyen, mint egy csinos honlap.

Most azonban, hogy a SurveyRock már majdnem 3 hónapja működik, itt volt az ideje, hogy frissítsük az oldal megjelenését és tartalmát. Volt néhány célunk, amelyet teljesíteni kellett: Szépnek, modernnek és professzionálisnak kellett lennie. Világosan el kellett magyaráznia, hogy milyen funkciókat és funkciókat kínálunk Önnek, és ami a legfontosabb, meg kellett mutatnia, hogy milyen nagyszerű értéket kap a Prémium csomaggal. Az eredeti honlapon mindez nem sikerült túl jól.

Szerettem volna egy egyszerű módot arra is, hogy kommunikálhassak ügyfeleinkkel és bárki mással, akit érdekel egy online felmérés elkészítése. Ezért született meg ez a blog. Reményeink szerint ez egy olyan fórum lesz, ahol tájékoztatjuk Önt az új funkciókról, az oldal változásairól, tippekről és trükkökről, valamint bármi másról, ami segíthet Önnek a SurveyRock hatékony használatában. Ha bármikor bármiben segíthetünk Önnek vagy javíthatjuk szolgáltatásainkat, kérjük, csak szóljon!

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar